Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet sikerült rávennem, hogy egy étteremben lecidázzon az asztal alatt, ezért beperelhet az étterem? Mert nem látná a többi vendég, hogy mit csinál az asztal alatt, mert eltakarná az asztalterítő.
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 22:15
1/20 anonim válasza:
:D:D:D:D Ezért választom én inkább a MC Drive-ot. xD
2/20 szüszü válasza:
Túl sok filmet nézel.Attól hogy nem látják,még mindenki tudni fogja mi történik ott:)
3/20 anonim válasza:
Ha meglátják és kellemetlenséget okozol másoknak,akkor simán.Én csak simán kiküldenélek,de ha miattatok egy vendégem is lelépne,beperelnélek.
5/20 A kérdező kommentje:
De nem látnák, mert eltakarná az asztalterítő, ha nem látják akkor meg csak sejtéseik lehetnek.
2011. júl. 12. 22:19
7/20 anonim válasza:
A közszeméremsértés az akkor is közszeméremsértés, ha úgy csináljátok nyilvános helyen, hogy nem látja senki...
8/20 anonim válasza:
Sosem bírtam az ilyen "bevállalós" embereket. Szerintem ez meggondolatlanság egyrészről. Mi van, ha épp egy négy éves kislány leejt egy kanalat és a mindent eltakaró terítő alá les..véletlenül..Ilyenekre nem gondoltok, vagy csak az a lényeg, hogy a szerszám álljon? Nem tudom megérteni az ilyen embereket..bocsi.
9/20 napietus válasza:
remélem kamu. ha nem, emberi társadalomba sem való egyikőtök sem, nemhogy egy étterembe, ahova mások enni járnak.
remélem visszanézik a biztonsági felvételt, és minimum kitiltanak onnan, de ha lehet, fel is jelentenek.
10/20 A kérdező kommentje:
Miért? Ezt sokan csinálják Nyugat-Európában.
2011. júl. 12. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!