Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyek el egy nőt? (14évesek vagyunk) étterem vagy pressó vagy nemtudom . Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 18:16
2/8 anonim válasza:
szia! énis 14 éves vagyok, szerintem annak is örülne ha elmennétek sétálni valami szép helyre de ha valami ilyen helyre akarod vinni akkor inkább moziba vmi jó kis filmre....
4/8 anonim válasza:
presszó, étterem :D LoL
14 évesen menjetek egyet fagyizni, vagy séta a legközelebbi parkban...
5/8 A kérdező kommentje:
jovan na mindegy :)
rendben koszi :)
2011. jan. 7. 18:23
6/8 anonim válasza:
Szerintem mozi vagy egy fagyi (hidegben forró csoki a mekiben. :D) De megteszi egy nagy séta is. :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell semmi csicsás hely,sem étterem,sem presszó! Elég ha elviszed egy romantikus sétára a parkba, vagy le a tóra (ha van a közelben)!!! Egy nőnek elég, ha a fiúk figyelnek rájuk,udvariasak és még sok minden más. Úgy hgy szerintem a séta a nyerő ötlet!
8/8 anonim válasza:
teahazba :) az nagyonjo hely.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!