Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS Mentő ötletre van szüksége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Mentő ötletre van szükségem! Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Ma lenne az első találkozóm egy lánnyal, és nagyon bejövünk eddig egymásnak. Pár napja tervezzük már, alig bírtuk kivárni a mai napot, hogy délután kimenjünk a Margit-szigetre, de beütött a krach, esik, de nagyon :S Van valami mentő ötletetek, hova mennyünk, vagy mit csináljunk, ahol nem hátráltat az eső? Sajna nem akarom elhalasztani, mert mindketten borzasztóan vártuk a mai napot. Előre is köszönöm a segítő válaszokat, és persze mennek a "+"-ok is értük!!

19|F

2011. máj. 8. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy hangulatos teaház? Ha olyan a hely, akkor kicsit el tudtok vonulni a többiektől, és tudtok beszélgetni. Sajnos konkrétat nem tudok, mert nem vagyok pesti. De neten szerintem találhatsz, és képek alapján választhatsz.

És a végére hátha kisüt a nap, és tudtok sétálni is egyet :)

2011. máj. 8. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyire szerettek mondjuk vízipipázni, de ha úgy döntötök, akkor menjetek el teaházba, és ott rendeljetek egyet. Nekem az Altair nevű a kedvencem, ha gondolod, keress rá. De nagyon hangulatos még a Sirius vagy a Fehér holló is, én szívesen megyek mindig.

Lehet, hogy első randin nem épp megfelelő, de ha minden kötél szakad, mehettek moziba is. Utána kicsit séltálgassatok, ha elállt az eső, ha meg nem, akkor üljetek be kávézni vagy csak úgy iszogatni valahova.

Bocsi, tudom, hogy nem a legjobbak, de most csak ezek jutottak így hirtelen eszembe... :) 15L

2011. máj. 8. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó ötlet ha elmentek a csodák palotájába, nem drága és jól ellenétek ott:), vagy elmennétek biliárdozni, aztán egy fini pizzát benyomtok:) vagy hasonló, szal én ajánlanám a biliárdot, vagy van ez léghoki, az nagyon vicces tud lenni, és jót tudok közbe nevetni:) hamar oldódnátok közbe:)
2011. máj. 8. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaaa a Sirius az jó ott mindig szoktak az eldugottabb zugokban ilyen smároló párocskák lenni
2011. máj. 8. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
csak vasárnap elképzelhető h totál fullon van :S
2011. máj. 8. 09:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Szerintem a teaház a nyerő, mert nem akarunk költeni(hogy ne arról szóljon, ezért terveztük elsőre a szigetet). Biliárdozni, mozizni azért sem szeretnék, mert mindketten beszélgetni szeretnénk, kicsit komolyabban, és azokon a helyeken ez annyira nem jó. Inkább az összebújós, beszélgetős variáció a nyerő. A smárolás pedig egyelőre elég merész, de kitudja, lehet az is lesz... :P
2011. máj. 8. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!