Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Mentő ötletre van szükségem! Mit javasoltok?
Ma lenne az első találkozóm egy lánnyal, és nagyon bejövünk eddig egymásnak. Pár napja tervezzük már, alig bírtuk kivárni a mai napot, hogy délután kimenjünk a Margit-szigetre, de beütött a krach, esik, de nagyon :S Van valami mentő ötletetek, hova mennyünk, vagy mit csináljunk, ahol nem hátráltat az eső? Sajna nem akarom elhalasztani, mert mindketten borzasztóan vártuk a mai napot. Előre is köszönöm a segítő válaszokat, és persze mennek a "+"-ok is értük!!
19|F
Egy hangulatos teaház? Ha olyan a hely, akkor kicsit el tudtok vonulni a többiektől, és tudtok beszélgetni. Sajnos konkrétat nem tudok, mert nem vagyok pesti. De neten szerintem találhatsz, és képek alapján választhatsz.
És a végére hátha kisüt a nap, és tudtok sétálni is egyet :)
Nem tudom, hogy mennyire szerettek mondjuk vízipipázni, de ha úgy döntötök, akkor menjetek el teaházba, és ott rendeljetek egyet. Nekem az Altair nevű a kedvencem, ha gondolod, keress rá. De nagyon hangulatos még a Sirius vagy a Fehér holló is, én szívesen megyek mindig.
Lehet, hogy első randin nem épp megfelelő, de ha minden kötél szakad, mehettek moziba is. Utána kicsit séltálgassatok, ha elállt az eső, ha meg nem, akkor üljetek be kávézni vagy csak úgy iszogatni valahova.
Bocsi, tudom, hogy nem a legjobbak, de most csak ezek jutottak így hirtelen eszembe... :) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!