Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet sikerült rávennem, hogy egy étteremben lecidázzon az asztal alatt, ezért beperelhet az étterem? Mert nem látná a többi vendég, hogy mit csinál az asztal alatt, mert eltakarná az asztalterítő.
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 22:15
11/20 anonim válasza:
Akkor indulás oda cicavirág! Ez Magyarország! Nem kell jobban elkorcsosodni a társadalmunknak, köszi-puszi! ;)
12/20 anonim válasza:
És ez azt jelenti, hogy nektek is kötelező? Hát tudod mit? Szerintem helyben agyon rugdosnálak...
13/20 Defearon válasza:
Most volt egy hírlapban hogy egy pasi meztelenül rohant be egy bikaviadalra. Közszeméremsértés és vitték a dutyiba. Szóval csak valaki meglátja a dákót vagy akármi ilyet, akár zavarja a nyugalmat te is így jársz.
Remélem segítettem.
14/20 napietus válasza:
ezt honnan szeded, kérdező, melyik gagyi filmben láttad? Nyugat-Európában még szigorúbb a szabályozás ilyen esetekre, mint nálunk.
15/20 anonim válasza:
Sokan a nagy sz@rt. Ezt honnan veszed? Ott se csinálják többen, mint itt.
16/20 AfroAmerikai válasza:
"Miért? Ezt sokan csinálják Nyugat-Európában."
És attól még itt is kell csinálni? Ezt bírom, mindenhonnan csak a sz@r dolgokat tudjuk átvenni... Igazuk van a többieknek, ez közszemérem sértés, egy étterembe családok járnak, kisgyerekekkel.
17/20 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van, csak olyan jó ötletnek tűnt.
2011. júl. 13. 00:03
18/20 anonim válasza:
Hé,ne keseredj el!Otthon is be lehet rendezni a konyhát,csak kreativitás kell hozzá,meg egy étkezőasztal.
19/20 napietus válasza:
"Egyszer láttam egy embert, aki meztelenre vetkőzött és beleugrott egy kaktuszba. Megkérdezték, miért, azt mondta: pillanatnyilag jó ötletnek látszott"
/A hét mesterlövész/
na erről ennyit :D
20/20 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó film az amerikai pite, de az hollywood, nem a valóság '-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!