Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért ilyen szar az adózás...

Miért ilyen szar az adózás magyarországon? Miért nem jó az államnak, hogy ha csinálnának egy normális adókulcs-járulák együttest ami a Magyar állampolgároknak megfelelne?

Figyelt kérdés
Nyilván ha a jövedelmem 15-20%-t adóznám le nem lenne baj de így hogy a fele elmegy és úgy hogy nem látom a célját nagyon idegesítő..
2010. nov. 9. 03:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Szerintem igazságosabb az egy kulcs. Miért fizessen valaki nagyobb %-ot mert jobban keres. Meg az, hogy gazdag. Nekem van ismerősöm aki tisztességesen megdolgozik a fizetéséért. (500 E). Agyilag is eléggé el szokott fáradni. Ettől függetlenül ő nem gazdag. Neki is van hitele, ugyanúgy fizet rezsit. A versenyszférában dolgozik. És felmerül egy kérdés mi számít normális életszínvonalnak. Ki számít gazdagnak.

Tehát miért fizessen valaki azért többet mert jobban keres?

2010. nov. 10. 13:19
 42/44 anonim ***** válasza:

07:40-es vagyok.

Számviteli szakügyintéző a szakmám.Jelenleg egy biztonsági őr tanfolyamot végzek hátha azzal sikerül valamit találnom.Amúgy Békés megyében lakom.

2010. nov. 10. 13:31
 43/44 anonim ***** válasza:
13:31 - Békés eléggé kritikus munka szempontjából, nekem is lakik ott ismerősöm hasonló, sőt, még rosszabb helyzetben, ő részben le van százalékolva, nincs párja, nem olyan mobil, mint egy teljesen egészséges ember.
2010. nov. 10. 20:14
 44/44 anonim ***** válasza:
De egyszerűen nem is tudom mi lesz.Semmi kilátás.Nagyon sok erre a munkanélküli, segélyből álló.Nem tudom mi lesz.
2010. nov. 11. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!