Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hagyon tegyem a bejelentést?...

Hagyon tegyem a bejelentést? Hogyan fogalmazam meg?

Figyelt kérdés
4lakunk 1 házban szüleim és a testvérem folyton megy a lárma kiabálás veszekedés stb… apukám és a testvérem már töbször is kezet emelt rám és meg vert be szeretném őket jelenteni hogyan fogalmazam ezt meg szavakal?

tegnap 11:30
 1/6 anonim válasza:
100%

Hány éves vagy? Ha tanuló, akkor odamész az osztályfőnöködhöz és kérj tőle segítséget a gyámügy, családsegítő felé. Ők majd intézkednek.

Arra fel vagy készülve, hogy kiemelhetnek a családból?

tegnap 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nagyon komolyabb feljelentést teni csak anyit hogy meg ijedjenek és hadják abba
tegnap 11:43
 3/6 anonim válasza:
100%
Olyan nincs, hogy komolyabb, nem komolyabb bejelentés. Megvizsgálják a helyzetet és ha igaz, amit mondasz megteszik, amit kell, ha pedig nem, abból neked lehet bajod. De olyan nincs, hogy én csak kicsit jelentem be vagy nagyon.
tegnap 12:05
 4/6 anonim válasza:
47%
A kiabálás, veszekedés lezárulna egy egyszeri csaladlatogatas sál, ha nem együttműködőek szüleid akkor a csaladsegito ellatasba vesz titeket és rendszeresen beszélni fog veled, szüleiddel, kimegy hozzátok. Ha bántalmaznak titeket, az gyermekveszelyeztetes. Akkor a csaladsegito a gyamhivatal felé tesz javaslatot, amit ők eljárásban kivizsgalnak. Ha te nem tagadod ezt le, nyilatkozol hogy bantalmaznak, akkor nevelő szulohoz, befogadó otthonba kerül minden kiskorú a háznál.
tegnap 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy elvigyenek, akkor sehogy.
tegnap 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Akor hogya pl úgy jelentem be őket hogy rágalmazás csúnya szavak stb…. Akor csinálnak egyátalán valamit?
tegnap 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!