Milyen reakcióra számítsak, ha minden előzetes bejelentés nélkül hazaállítok egy orrpiercinggel?
A pc-t ki lehet venni ha úgy van, én 2-3 hónap után meguntam és kivettem az orromból, egyedül a fülemben lévőt hagytam meg.
A tetoválást minden korosztályban elítélem, fogalma sincs egy gyereknek hogy életre megbélyegzi magát. Komoly állást nem fog kapni "összefirkálva". Ha el lehet takarni, akkor nincs gond, de volt olyan ismerősöm aki így nyáron 35 fokban hosszú ujjú ingben ment interjúra, látták hogy szakad a víz róla, mondták neki hogy tűrje fel az ujját. Meglátták hogy mindkét karja össze van firkálva, nem is vették fel.
3!
Szerencsére en nem Magyarországon élek, itt nincsenek ilyen idióta gondolkodású emberek, pláne nem vezető pozícióban, hogy egy tetovalasbol ítélnek. Abban a pillanatban, ahogy egy munkáltató ilyet, kérne, hogy turné fék az ingujjat, már indulna is a per diszkrimináció miatt.
5!
A műkörmöt érthetőnek tartom. Ha látja, hogy mű, akkor egyértelműen hosszabb, mint egy átlag természetes, ergo nyilván balesetveszely miatt kell levenni. Allithatod, hogy nem, de ha nem az, mégis hogy vette volna észre, hogy nem mu? Ugyanez a muszempilla is, szerinted természetes- ha az lenne, nem vette volna észre. Mondjuk azt nem értem, miért kelleme leszedni.
Nálunk per lenne ebből. Vannak előírások a megjelenesre, de azok logikusak, érthetőek és normális határokon belül vannak. Tetoválás, piercing nem ilyen. Ékszernel van bizonyos munkakörökben tiltás balesetveszely miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!