Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » VV Fanni Novozánszki, mitől...

VV Fanni Novozánszki, mitől vérzett, mit csinált vele a B, László? László csak azt mondta, ivott a csaj és szívott valamit, Mitől lett véres az autó belseje? Arra mit mond?

Figyelt kérdés

ma 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A teljes igazság sose derül ki.
ma 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Én már csak azt nem tudom hogy ki a fene volt ez a VV Fanni akivel a halála után többet foglalkozik a média mit Napóleon hőstetteivel.

Tudom hogy meghalt és ez szomorú, nem akarok megsérteni ezzel senkit de csak magyarországon meghalnak naponta pár százan és egy szó sem esik róluk sehol.

Mit tett ezért a megkülönböztetett figyelemért? Békenagykövet volt vagy feltalálta a rák ellenszerét?

ma 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem a csaj érdekes,

hanem az eset, az ügy érdekes!

Teccik érteni kedves kettes!

ma 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kiemelt figyelem a nyomozásnak szólt, egyedi a kriminalisztikában, hogy videó van az elkövetőről, és mégis sikeresen félrevezette a rendőröket, pedig még az FBI is beszállt az ügybe. Személyesen ismertem Brodmant az elkövetőt, egy igazi narcisztikus pszichopata volt, mindig is megvolt az esze, hogy másokat átbúrázzon. Ettől függetlenül kihozta a maxot a szorult helyzetéből, végig tagadott, kitalált egy ellenőrizhetetlen mesét alibiből, és, a több száz ember, több hónapi kutatása ellenére is sikeresen eltüntette a testet. Szerencsére a bírót nem tudta megtéveszteni, ott rohad rá a műanyag lakat ahova tartozik.

ma 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!