Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy sülhetne meg a belseje?

Hogy sülhetne meg a belseje?

Figyelt kérdés
Van egy air fryer, 2,4 literes. Ezt próbáltam sütni benne: Fél kiló TK liszt, 2 tojás. Kis cukor, étolaj és tej. Sütőport kihagytam. 25 percig kb 180 fokon sült, majd még 5 perc 200-on. A külseje-teteje már-már megégett, a belseje viszont nem sült meg rendesen, leginkább akkor ég ha sokáig maxra(200 fok) tekerem. A sütőt előmelegítettem kb 3 percig, egy szilikon sütőbetétben volt a tészta, van hozzá szilikon fedő is, de azt lehagytam. Ötlet?
aug. 17. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mikor már kifordítható a formából, akkor fordítsd meg és úgy süsd tovább.


Azért nem megy jól, mert az airfryer nem erre való. A szilikonforma eleve kizárja a légáramlást, ami a készülék lényege lenne. Plusz valószínűleg egy egyszerűbb modelled van, amiben csak felül van fűtőszál, az ilyen készülékekben mindent meg szokás fordítani, hogy egyenletesen süljön.

Harmadrészt én a hőfokot is lentebb venném, a 180-200 fok légkeverésen bármilyen sütinek sok lenne.

aug. 17. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lett volna bele fujtató vagy élesztő mert a lyukacsos szerkezetű könnyebben átsül.

Ez így elég masszív.

aug. 17. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jól íták, nem erre való.
aug. 17. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!