Hogy sülhetne meg a belseje?
Figyelt kérdés
Van egy air fryer, 2,4 literes. Ezt próbáltam sütni benne: Fél kiló TK liszt, 2 tojás. Kis cukor, étolaj és tej. Sütőport kihagytam. 25 percig kb 180 fokon sült, majd még 5 perc 200-on. A külseje-teteje már-már megégett, a belseje viszont nem sült meg rendesen, leginkább akkor ég ha sokáig maxra(200 fok) tekerem. A sütőt előmelegítettem kb 3 percig, egy szilikon sütőbetétben volt a tészta, van hozzá szilikon fedő is, de azt lehagytam. Ötlet?aug. 17. 10:37
1/3 anonim válasza:
Mikor már kifordítható a formából, akkor fordítsd meg és úgy süsd tovább.
Azért nem megy jól, mert az airfryer nem erre való. A szilikonforma eleve kizárja a légáramlást, ami a készülék lényege lenne. Plusz valószínűleg egy egyszerűbb modelled van, amiben csak felül van fűtőszál, az ilyen készülékekben mindent meg szokás fordítani, hogy egyenletesen süljön.
Harmadrészt én a hőfokot is lentebb venném, a 180-200 fok légkeverésen bármilyen sütinek sok lenne.
2/3 anonim válasza:
Jobb lett volna bele fujtató vagy élesztő mert a lyukacsos szerkezetű könnyebben átsül.
Ez így elég masszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!