Kiskorú gyermekem, osztálytársa képét egy meztelenitő programmal megszerkesztette?
Figyelt kérdés
Barátjával megosztva, büncseleknényt követett el. Majd tudomást szerzett róla egy másik gyerek, aki kicsalta ezeket a képeket és szintén megosztotta a sértettel és szüleivel. Majd a szülő átküldte a saját gyerekéről készült, meztelen képeket. Mondván, hogy ez bizonyíték.
A rendőrség csak a gyermekemet vádolja. Személyes adattal visszaélés miatt Btk. 219. § (1) mi a vélenyetek,a többi résztvevő bűnös-e?
jan. 9. 03:23
41/43 anonim 

válasza:

#39 "Mondtam neki hogy de hát vissza lett vonva a feljelentés. Erre a válasz ezt hivatalból üldözik ezt a büncseleknényt." - és nagyon helyesen teszik.
Ha meg te hiányolod a többi rothadék kölyök feljelentését, akkor tedd meg magad! Jelentsd fel őket!
42/43 A kérdező kommentje:
41# Eljön még az is, de várom hátha észhez tér a rendörség. Mindenesetre elküldtem az ügyészsségre is az álláspontom. Nehogy már egy vigye el a balhét. Írtam a rendőrségre is, persze nem a helyieknek, mert nagyon falaznak, terelnek.
febr. 17. 21:37
43/43 A kérdező kommentje:
Továbbra is hárít a rendörség. Nem akarják a többi gyereket gyanúsítottként kihallgatni. Bizonyítékok vannak rá, hogy a gyámügynél kiderült minden, bevalották több tanu előtt, hogy ők is szerkesztettek képeket. Értem én hogy több gyerek, több nyomozás. Nyomozás allat azt értem én vittem be bizonyítékokat, a rendőrség ennek ellenére sem érti, vagy nem akarja érteni.
febr. 22. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!