Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan fakad Orbán és Tarry...

Honnan fakad Orbán és Tarry black barátsága? Együtt rágalmazták Vona Gábort, hogy homokos, de egy megszerkesztett kêpen kívűl semmit se bírtak felmutatni.

Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Mindkettő homofób. Úgy néz ki, ez már elég.

Félreértés ne essék, nem az a fajta vagyok, aki egyből lenácizza azt, aki rasszista, de az, ha valaki érvként használja azt, hogy a másik meleg, csak azt jelenti, hogy a vádló homofób. Hiszen ki nem szrja le, ha meleg? Hát a homofóbok..

2017. máj. 14. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Terry az a Tarry, és Black a black. És a se is sem.

Már csak azért, hogy a szellemi képességek koordináta rendszerében el tudjuk helyezni a kérdezőt.

# 1/1 Időpont ma 21:05

"Mindkettő homofób."

Terry Black, mint homofób!

Neked sem a szomszédod küzd értelmi deficittel!

:-)

2017. máj. 14. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Kinek is volt az egyetemi évei alatt homoszexuális barátja? Na! kinek?

Nem Vonának az biztos. :)

2017. máj. 14. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Soha nem voltam meleg, undorodok a gondolatától is. De nem érdekel ha valaki meleg, nem nekem kell vele szexuálisan együtt lenni.

Meleg bárba rendszeresen jártam anno, ugyanis az volt nyitva, amikor a melóból kijöttem. Ott ittam 1-2 sört amig a buszra vártam. Senki nem akart kikezdeni velem, azaz tudták is, hogy nem ismerkedni járok oda.

Rólam is készült biztos sok kép :)

2017. máj. 14. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

2es, akkor miért "vádolja" Vonát azzal, hogy meleg? Csak magyarázd meg az indokot.. mi értelme van ezzel piszkálni bárkit?

Engem nem érdekel ki hova dugja a farkát, nem tulajdonítok neki jelentőséget. Egy politikus nem lesz jobb vagy rosszabb politikus attól, ha meleg, úgyhogy semmi értelme ezzel jönni. Innentől kezdve ez csak vádaskodás. Aki meg vádként tekint arra, hogy valaki meleg, az nem kedveli a melegeket, hisz sértésnek veszi.

Mondjuk ja, az tény, hogy pont Terrytől elég irreális..

2017. máj. 14. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk azért vádolja, hogy még több szélső jobber szavazatot megszerezzen.
2017. máj. 14. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan mindketten szeretik a focit.
2017. máj. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!