Azok az emberek, akik abszolút nem laknak veszélyes helyen, mégcsak betörés sem szokott lenni, és nem jelent kockázatot a munkájuk, miért akarnak mindenáron lőfegyvert birtokolni önvédelem címszó alatt?
Körülöttem senki nem akar lőfegyvert birtokolni
Ezt szerintem álmodtad.
Kamu téma, kamu a kérdés!
A fegyvertartás és a fegyverviselés két különböző dolog.
Az USA-ban a fegyvertartás alapvető alkotmányos jog.A fegyverviselés viszont nem az, az eltér tagállamonként.Sőt, a fegyverek milyensége is szabályozva van tagállamonként az USA-ban.Valahol akár kalasnyikovot is tarthatsz, máshol csak egy pisztolyt.
Én is tartanék egy pisztolyt itthon, sohasem lehet tudni, mikor törnek be.
Ha meg lelő valaki egy tolvajt, betörőt a saját telkén, azért hadd ne ítéljék már el.
Nem ér annyit egy bűnöző élete.
Kérdező, az amerikai filmek hatással vannak az emberekre és vannak akik szeretik a fegyvereket, ennyi. Nem kell ebben többet látni, egyszerűen van aki szeret fegyvert tartani, használni, emiatt is járnak sokan lőterekre. Én is szívesen tanulnék meg használni valamiféle fegyvert, bár eszembe se jutna itthon tartani - szerencsére én is jó környéken lakom.
De egyszer hallgasd meg azokat akik értelmesen magyarázzák el, hogy ők miért gondolják, hogy nekik jobb ha tarthatnak fegyvert otthon, mert ők valóban el tudják magyarázni!
Most is van lehetőség a fegyvertartásra. Csak míg sokan lazítani szeretnék ezt a lehetőséget, én inkább szigorítanám. De ettől még megértem azokat akik fordítva gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!