És ha azt mondom hogy valaki halálbüntetést érdemel, mi van abba? Ez egy büntetési forma, még ha nálunk nem alkalmazzák, akkor is. Nekem meg jogom van a szólásszabadsághoz
dec. 17. 18:21
12/18 anonim válasza:
Ragtapasz a késszúrásra. Nincs az a marha, aki elhiszi, hogy ez bármilyen szinten is moderálni fogja az internetes diskurzust.
Mindenesetre majd tesztelem a fideszes nyuggerekkel a facebook kommentszekciókban:)
dec. 17. 18:30
13/18 anonim válasza:
"rombolják a közügyek megvitatásának kultúráját" - ez aranyos. :) A fidesz nem csak a kultúráját, hanem a lehetőségét is rombolja ennek.
dec. 17. 18:32
14/18 anonim válasza:
"Nekem meg jogom van a szólásszabadsághoz"
Akkor háborogj a holokauszttagadás miatt, ugyanis azt is tiltja a törvény. Szerintem az százszor durvább beavakozás a szólásszabadságba.
dec. 17. 18:43
15/18 anonim válasza:
14
Háborogni nem fogok, mert engem nem érint - nem tagadom a holokausztot, nem vagyok náci:)
De ha valaki a véleményemet kérdezi, bárkinek elárulom, hogy nem támogatom azt a szólásszabadság-korlátozást sem.
dec. 17. 18:52
16/18 anonim válasza:
Amúgy így mi lesz azokkal a kommentelőkkel, akik a vitáik során egymás anyját akarják megb*ni? Hiszen ott már konkrét személy elleni erőszakkal való fenyegetésről van szó! 😅
dec. 17. 20:22
17/18 anonim válasza:
"nem tagadom a holokausztot, nem vagyok náci"
Ömm, éppen a nácik csinálták :DD
dec. 17. 22:27
18/18 anonim válasza:
17
Nem tudom, hogy én értem félre, vagy te vagy lemaradva, de a neonácik tagadják előszeretettel a holokausztot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!