Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az úgynevezett gyermekvédelmi törvényről?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 16:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Az hogy a nevével ellentétben nem gyermekvédelmi törvény, max 50%-ban.

A tartalma felévek egyértek, de a másik felével nem.

2021. aug. 30. 16:10
 2/19 anonim ***** válasza:
34%
Színház, sok hűhó semmiért.
2021. aug. 30. 16:10
 3/19 Molyember ***** válasza:
69%
Találóbb lenne a fudanvédelmi törvény elnevezés. A fidesznek addig fontosak a gyerekek, amíg kampányidőszakban lehet velük fotózkodni, de kormányunk féltő gondoskodása inkább a Kínai Kommunista Párt egyeteme felé irányul.
2021. aug. 30. 16:14
 4/19 anonim ***** válasza:
8%

Nem rossz, viszont sokkal szigorúbbra vettem volna és körültekintőbben dolgoztam volna ki, hogy a közterületekre, internetre, médiára is vonatkozzon.

Ez így elég kampányfogás szagú.

Sokkal precízebben is lehetett volna lmbt mentesítő törvényt kidolgozni.

2021. aug. 30. 16:46
 5/19 anonim ***** válasza:
23%

Fontos volt meglépni és jó hogy megszületett.

Mivel egyszerre fikázzák azok akiknek keresztbe tett a szándékainak, vagyis a meleglobbi, meg azok akik sokkal szigorúbb szabályozást akartak volna, látható hogy megtalálták a középutat.

Egyre több dolog kerül elő a törvény kapcsán, amit a szülők talán soha nem tudtak volna meg, hogy mennyi iskolában és óvodában kezdték már meg a gyerekek agymosását az lmbtq szervezetek.

Aki meg nem ítéli el a pedofilokat, vagyis nem ért egyet a törvénycsomag másik részével, az nem normális.

2021. aug. 30. 17:34
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy ez csak formálisan törvény, tartalmilag egy kampányfogás.

Mint normaszöveg, senki nem érti mit tilt pontosan, lehet abszurdan tágan is értelmezni (18 alatti nem olvashat bibliát) és olyan szűken is, hogy tkp semmit nem változtat meg a jelenlegi helyzeten.

Kampányfogásnak jó, mert tematizálja a közbeszédet, és megtámadja az EU, ami miatt lehet megint nyugati szalmabábokat állítani amik ellen harcolunk.

2021. aug. 30. 18:13
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Teljesen rendben van.
2021. aug. 30. 18:32
 8/19 anonim ***** válasza:
38%
Egy tragédia, láthatóan a megszövegezőknek halvány fogalma sincs a "születési nem" szakmai fogalmáról. Nem is olyan ritka, hogy a szülészorvos rátekintéssel rossz nemet határoz meg és DNS vizsgálat meg nincs.
2021. aug. 30. 18:48
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

#8 "Nem is olyan ritka, hogy a szülészorvos rátekintéssel rossz nemet határoz meg és DNS vizsgálat meg nincs."

De, nagyon-nagyon ritka.

2021. aug. 30. 19:11
 10/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nagyon jó példája annak, hogy felfogásban mennyire elmaradott, Európához nem is hasonlítható ország Magyarország.

Azért lett meghozva, hogy egymásnak uszítsa az embereket, hogy benyaljanak Oroszországnak, hogy eltereljék a figyelmet fontosabb kérdésekről (Fudan, autópályák stb.) és, hogy fenntartsák a kereszténység látszatát.

A pápa elfogadó a melegekkel szemben, ahogy a nyugati keresztények többsége is az. A kereszténység az évezredek alatt nagyon sokat változott, így szerintem ez a változtatás is bőven belefér. Eleve, a Biblia a feltételnélküli elfogadásra, szeretetre buzdít. Milyen keresztény az, aki káromkodva hord el mindennek, azért, mert meleg vagyok? (Megesett, nem is egyszer.)

Azt hiszem, hogy mostmár biztos vagyok abban, hogy, amint tehetem (egyetem előtt, vagy után) elköltözöm nyugatabbra. Pedig szívem szerint maradnék a családommal, de az, ami itt megy csak felörli az idegeimet. Boldog, nyugodt életre vágyok, nem arra, hogy idiótaságokon frusztráljam magam, csak azért, mert a kormány ezt akarja.

2021. aug. 31. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!