Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek a gyermekvéd...

Mi a véleményetek a gyermekvédelmi törvényről? A Holland kormánynak adtok igazat vagy nekünk?

Figyelt kérdés
06:12-09:40 [link]
2021. júl. 3. 08:18
A kérdező szavazást indított:
A Holland kormánynak adok igazat
A Magyar kormánynak adok igazat
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Talán illusztrációnak nem egy elfogult híradást kellett volna berakni, vagy betenni egy korrekt cikket a másik álláspontról is.
2021. júl. 3. 08:21
 2/13 anonim ***** válasza:
35%

"übermencs", azt mondja Orbán a videóban. Jaj.

[link]

2021. júl. 3. 08:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor valaki kifejtené részletesebben? én annyira nem mentem utána a dolgoknak.
2021. júl. 3. 08:26
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Rutte elvtárs ne szóljon bele a belügyeinkbe. Mi se szólunk be nekik, hogy mit hogyan csináljanak. Tudom, tudom a baloldal szerint be kell hódolni a gyarmattartóknak.
2021. júl. 3. 08:28
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
4: az, hogy nincs mindig mindenben a kormánynak igaza, nem automatikusan azt jelenti, hogy behódolunk másoknak
2021. júl. 3. 08:32
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Orbán Viktornak van igaza!
2021. júl. 3. 08:48
 7/13 anonim ***** válasza:
12%

"az, hogy nincs mindig mindenben a kormánynak igaza, nem automatikusan azt jelenti, hogy behódolunk másoknak"

Nem ti akartok nyilt társadalmat, meg egységes rendszert az EUban?

Már egyre többen ezt akarják.

2021. júl. 3. 08:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Én most nagyjából átfutottam ezt a törvényt, de semmi olyat nem találtam benne ami kirívó lenne.

Valaki leírná hogy pontosan melyik részével van gond azok szerint akik támadják?

google-ben az első találat, el lehet olvasni. [link]

2021. júl. 3. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7: lehet, hogy ezt nehéz elképzelned, de vannak emberek, akik bizonyos ügyekben egyetértenek Orbánnal, másban meg nem

Vagyis nem az van, hogy aki valamiben nem ért egyet, az nem feltétlenül 100%-ban Orbán ellenes. Tehát nem 100% egyetértés vagy 100%-ban nem egyetértés a választási lehetőség, ahogy a fideszes hívek képzelik.

2021. júl. 3. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

4:

Te be is veszed ezt a kamu szöveget? :D Ember, Orbán olyan szinten benyal a Gyarmattartó multiknak, hogy a nyelve már legalább 20 méteres lassan. Kb. röhögve hazavágta a kis és középvállalkozásokat, csak azért, hogy a multiknak ne nagyon legyen konkurenciájuk a munkaerőpiacon. Meghozta a túlóratörvényt csak a multik kedvéért. Akkor miről beszélünk.

Kérdező:

Az egésszel továbbra is az a gond, hogy egyből úgy állítja be, mintha az átlag meleg pedofil is lenne egyben. Miközben a Fidesz tömve van melegekkel, Peruból hazacsempésztek az adónkból egy pedofilt, csak azért, hogy ne külföldi hatóságok vizsgálják az ügyet és fényderüljön milyen pedofil hálózat tagja volt Kaleta (azzal a képmennyiséggel esélytelen, hogy magának gyűjtötte volna csak össze). Ez a baja az embereknek, hogy megint össze-vissza tolják a hülyeséget csak a kampány miatt.

2021. júl. 3. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!