Tehetek vallomást egy olyan ügyben ami engem nem érint, de ismerem az elkövetőt?
Figyelt kérdés
Én az exe vagyok az elkövetőnek. Engem nem valószínű, hogy beidéznének, már évek óta nem vagyunk együtt. Nemi erőszakot követett el, azért tennék vallomást, hogy elmondjam milyen ember ő, hogyan viselkedett a kacsolatunkban. Nem tudom hol tart az ügye, vagy van e egyáltalán jelentősége, mivel a büncselekményről nem tudok semmit se mondani. Csak arról, hogy mindig egy bántalmazó volt.dec. 15. 19:05
11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon betegek vagytok itt páran. Még jó, hogy itt kiélhetitek magatokat, mert névtelen 😊
05:45-ös: A nemi erőszak nem velem történt. Tanulj meg értelmezni egy mondatot ;) Engem fizikálisan is bántott, és évekig bántalmazott verbálisan. Nárcisztikus. Megvan rá az okom, hogy utáljam. És igen, börtönbe küldeném.
19:39-es köszönöm a választ!
dec. 18. 16:33
12/14 anonim válasza:
tehát aki szerinted jót ír csak azt értékeled
na megtaláltuk az egyetlen igazi nőt a gyakorin 😅
13/14 A kérdező kommentje:
Igen, általában az emberek azt értékelik, akik jót írnak. Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban igaz? 🙃
dec. 19. 02:57
14/14 anonim válasza:
szal.. először leszólod a kommenteket aztán meg lehulyézel engem.. ühüm.
nekem is van egy vallomásom kisasszony.. tisztelet! próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!