Ha az 1 éves gyerekemnek én vagyok a gyámja akkor van jogom el venni az édesanyjától?
Ha a gyerek az anyjával élt együtt születésétől egyéves koráig, akkor órási trauma lenne a gyereknek, ha elvennék őt az anyjától. Ezért csak akkor teszik, ha az anya kifejezetten veszélyeztette volna a gyereket. Pl. súlyosan bántalmazta volna. Szerencsére itt erről nincs szó.
Kérdező, ha szereted azt az ártatlan, egyéves kisgyereket, akkor ne akarj olyat tenni, ami neki trauma lenne!
Hol, kivel él az anya, ha nem veled és nem is a saját szüleinél?
Hogy kell elképzelni ezt a gyakorlatban, hogy "te voltál vele egésznap az elmúlt évben", "etettél pelenkáztál", ha nem is éltek együtt? Beugrottál hozzájuk 3-4 óránként etetni, pelenkázni? Kérdés: közben ki kereste meg ennek a gyereknek a tejre valót? Ha ilyen nagy rutinod van, miért estél most pánikba, mert nincs ott az anya? És nincs tej?
Zavaros ez az egész.
Mi az, hogy nem éltek együtt? Az egész kérdés arról szólt, hogy nem ment haza, hanem az anyjáéknál volt. Most az lényegtelen, hogy valóban ott volt-e, a lényeg, hogy a "haza" az nem az anyjáék házát jelenti a kiskorú lánynál, tehát innen logikus következtetés, hogy veled és a gyerekkel él együtt.
Ha kiskorú az anya, akkor eleve tied a felügyelet, szóval nem értem mit akarsz elvenni. És csak úgy mondom, hogy ha bármi lesz a gyerekkel, alultáplált vagy akármi, akkor hivatalból téged fognak elővenni, nem az anyát, hiszen ő kiskorúként még magáért sem felelős, pont ezért a tied a felügyelet, hiszen az övé kiskorúként nem is lehet.
Nem éltek együtt, tehat radbizta a gyereket.
Amíg nálad a gyerek a te felelősséged az etetése is.
Ha nincs otthon kaja, tessék elmenni bevásárolni, a gyereket is lehet vinni magaddal.
Amugy meg ha nem vagytok együtt nem mindegy hol volt anyuka?
A gyerek jó helyen volt, micsoda kifogás az, hogy nem volt otthon tej, meg semmi étel?
Nem akarom elhinni, hogy egy szelet kenyér sem akadt...
Nincs otthon kenyér ès vaj?
Egy üveg babakaja?
Egy alma?
Egy krumpli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!