Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az 1 éves gyerekemnek én...

Ha az 1 éves gyerekemnek én vagyok a gyámja akkor van jogom el venni az édesanyjától?

Figyelt kérdés
Van jogom el venni az 1 éves gyerekem? ha én vagyok a gyámja és nem az édesanyja? viszont kiskorú az édesanya és szeretném minél hamarabb magamhoz venni a kisgyerekemet ebben segítsetek nekem megválaszolni hogy mit és hogyan kell cselekednem kérlek!

#Gyerek gyám
ma 10:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40%
6, az én gyerekem evett már mindent 1 évesen de igényelte a szoptatást is. Ez nem csak az ételről szól nekik. Keservesen sírt még éjjel a ciciért. Amúgy igaz, egyik sem tűnik alkalmasnak a nevelésre, szegény gyereket sajnálom.
ma 11:51
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Oké, itt azért sok baj van. Először is, ha te vagy a gyerek apja, akkor nem a gyámja vagy, hanem az apja. Gyámot akkor jelölnek ki, ha nincsenek szülők, vagy mindketten kiskorúak, vagy alkalmatlanok. Gyanítom, hogy mivel az anya kiskorú, így a felügyelet a tied. Továbbá azt sem értem, hogy mit takar az, hogy el akarod venni tőle, mikor ha jól értem együtt éltek. Hogy akarod elvenni? Ki akarod dobni a kiskorú gyereklányt akit felcsináltál, mert megdöbbentő módon felelőtlen kamasz létére felelőtlen kamaszként viselkedik? Szedd már össze magad. Kezd el kivenni a részed a gyereknevelésből és akkor nem kell pánikba esned olyan váratlan helyzetekben, mint hogy a gyerek éhes lesz.
ma 11:51
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés az, hogy az anyja felügyelet nélkül hagyta-e otthon a gyereket vagy sem.

Ha jól értem a zavaros mondataidat, nem egyedül hagyta, hanem terád hagyta (vagy a sógorodra).

Ez semmiképpen se alapozza meg azt, hogy a gyereket az anyjától elvegye bárki is.

ma 11:52
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Tuti valami c tipusúak...

Ha az anyjánál lett volna csak lett volna annyi esze hogy hazaküldje..vagy h.lye az egész család? Tuti kannál volt. Nem hiszem el hogy egyikőtök sem tud bevásarolni annak a szerencsétlen babának. Szegénykém jól megszívta veletek

ma 11:53
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Jól sejtem, hogy itt a helyes válasz a C? Mert ez esetben nincs itt semmi látnivaló.
ma 11:54
 16/28 A kérdező kommentje:

Alkalmas vagyok rá szinte én voltam vele egésznap az elmúlt évben etettem pelenkáztam csak fürdetni nem én fürdettem mert féltem a pici testétől!

És nem nem élünk együtt!

ma 11:56
 17/28 Kései Sirató ***** válasza:
5%

Kérd a gyámhivataltól az ideiglenes elhelyezést nálad, mert az anya felelőtlen.

Menj be mielőbb és mondd el nekik.

ma 11:58
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Ebben az esetben nem csak az anyától kellene elvenni a gyereket, hanem tőled is.

Hogy a fenébe fordulhat elő, hogy nincs otthon a gyereknek megfelelő étel?

ma 12:04
 19/28 babyboom567 ***** válasza:
93%
Ez az igazi tragédia,ilyen családba születni.Mikor már a születésekor determinálva van az élete.
ma 12:04
 20/28 A kérdező kommentje:

Úgy hogy az anyját megkértem rá hogy menjen el venni neki de ha felvette volna a telefont akkor haza hívom és elmegyek neki én venni.

Ja igen (nem vette fel senki)

ma 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!