Ha az 1 éves gyerekemnek én vagyok a gyámja akkor van jogom el venni az édesanyjától?
A kérdés az, hogy az anyja felügyelet nélkül hagyta-e otthon a gyereket vagy sem.
Ha jól értem a zavaros mondataidat, nem egyedül hagyta, hanem terád hagyta (vagy a sógorodra).
Ez semmiképpen se alapozza meg azt, hogy a gyereket az anyjától elvegye bárki is.
Tuti valami c tipusúak...
Ha az anyjánál lett volna csak lett volna annyi esze hogy hazaküldje..vagy h.lye az egész család? Tuti kannál volt. Nem hiszem el hogy egyikőtök sem tud bevásarolni annak a szerencsétlen babának. Szegénykém jól megszívta veletek
Alkalmas vagyok rá szinte én voltam vele egésznap az elmúlt évben etettem pelenkáztam csak fürdetni nem én fürdettem mert féltem a pici testétől!
És nem nem élünk együtt!
Kérd a gyámhivataltól az ideiglenes elhelyezést nálad, mert az anya felelőtlen.
Menj be mielőbb és mondd el nekik.
Ebben az esetben nem csak az anyától kellene elvenni a gyereket, hanem tőled is.
Hogy a fenébe fordulhat elő, hogy nincs otthon a gyereknek megfelelő étel?
Úgy hogy az anyját megkértem rá hogy menjen el venni neki de ha felvette volna a telefont akkor haza hívom és elmegyek neki én venni.
Ja igen (nem vette fel senki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!