1 éves kor előtt mennyire viseli meg a gyereket, ha a szülei válnak?
Tudtommal nem de csak majd késöbb. Nekem 3 három voltam mikor elváltak és nem nagyon zavart sokáig . Akkor avart igazán mikor apámnak lett egy új barátnője, de rákellet jönöm hogy kedves meg minden és nagyon szeret engem is és azóta van húgom is és öcsém is.
És tök jó mert van 2 szobám is két szekrényem szóval 2 szer anyi ruhám mint másnak csak az okoz nehézséget hogy ( ami nem baj ) hogy kétt hetente elmegyek a másik félhez és két hetett töltök nála és útána visza és ott 2 hét megint viszza és ott kétt hét és mindig mind kettő helyre viszem a két tengerimalacomat és a kutyámat meg a fontos dolgaimat. Ami nem kis nehézség de meg oldom.
L/16
Szerintem semennyire. Az en szuleim akkor valtak, amikor kb 4-5 eves voltam, es abbol sem emlekszem semmire, csak valami halvanyan dereng, hogy volt egy idoszak, amikor anya nem lakott velunk, mert eljott Pestre, hogy megalapozza a dolgokat. (Elobb keresett munkat, alberletet, ami fix, en es a tesom csak utana koltoztunk at.)
Hozzatennem, hogy ennel dramaibb dolgok nem nagyon tortentek, normalisan valtak el a szuleim, a mai napig barati a viszony kozottuk, nem hiszem, hogy maga a valas artana a gyereknek, hanem az, amikor harcol egymassal a ket szulo, megy a folyamatos utalkozas, egymas ellen uszitas, a gyerek meg csak szimplan szeretne mind a ketto szulojet szeretni es jo viszonyban lenni veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!