Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 1 éves kor előtt mennyire...

1 éves kor előtt mennyire viseli meg a gyereket, ha a szülei válnak?

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 12:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire nem érzékeli nem fogja fel sem. Te emlékszel valamire egy éves vagy akár három éves korodból is? Nem valószínű.
2020. dec. 31. 13:02
 2/23 anonim ***** válasza:
60%

Tudtommal nem de csak majd késöbb. Nekem 3 három voltam mikor elváltak és nem nagyon zavart sokáig . Akkor avart igazán mikor apámnak lett egy új barátnője, de rákellet jönöm hogy kedves meg minden és nagyon szeret engem is és azóta van húgom is és öcsém is.

És tök jó mert van 2 szobám is két szekrényem szóval 2 szer anyi ruhám mint másnak csak az okoz nehézséget hogy ( ami nem baj ) hogy kétt hetente elmegyek a másik félhez és két hetett töltök nála és útána visza és ott 2 hét megint viszza és ott kétt hét és mindig mind kettő helyre viszem a két tengerimalacomat és a kutyámat meg a fontos dolgaimat. Ami nem kis nehézség de meg oldom.

L/16

2020. dec. 31. 13:13
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire. Nem fog emlékezni rá. Hozzá fog szokni hogy csak az egyik szülővel lakik
2020. dec. 31. 13:17
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem semennyire. Az en szuleim akkor valtak, amikor kb 4-5 eves voltam, es abbol sem emlekszem semmire, csak valami halvanyan dereng, hogy volt egy idoszak, amikor anya nem lakott velunk, mert eljott Pestre, hogy megalapozza a dolgokat. (Elobb keresett munkat, alberletet, ami fix, en es a tesom csak utana koltoztunk at.)

Hozzatennem, hogy ennel dramaibb dolgok nem nagyon tortentek, normalisan valtak el a szuleim, a mai napig barati a viszony kozottuk, nem hiszem, hogy maga a valas artana a gyereknek, hanem az, amikor harcol egymassal a ket szulo, megy a folyamatos utalkozas, egymas ellen uszitas, a gyerek meg csak szimplan szeretne mind a ketto szulojet szeretni es jo viszonyban lenni veluk.

2020. dec. 31. 13:41
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
A válás egyik korosztálynak sem jó. (mármint gyermek korosztály)
2020. dec. 31. 14:03
 6/23 anonim ***** válasza:
41%
Egy 1 éves azt se tudja mi van, kb. egy növény szintjén vagy agyilag.
2020. dec. 31. 14:06
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
Maga a válás önmagában semennyire, de az hagyhat benne nyomot, ha a szülők éretlenül kezelik a válást, veszekednek, jelenetet rendeznek. Emlékezni valószínűleg nem fog rá, de hatással lehet a mentális fejlődésére és okozhat traumákat, amiket később nehéz lesz feldolgoznia.
2020. dec. 31. 14:32
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
Kb. 3 éves korunktól tudunk emlékezni, azelőtti emlékeink rendszerint nincsenek. Ilyen formán nem fog erre a szomorú eseményre konkrétan emlékezni. Mindemellett érzékelni érzékeli a körülötte lévő világot, annak minden élő és élettelen dolgával együtt, illetve érzi a változásokat is, amik ugyanúgy hatnak rá pozitívan (harmónia), negatívan (diszharmónia). Az Anya viselkedéséből, arcmimikájából, illetve hangulatából is sokat le tud szűrni és ezek hatnak rá. Sok erőt, nyugalmat és harmóniát kívánok
2020. dec. 31. 14:35
 9/23 anonim ***** válasza:
1%
nagy valószínűséggel drogos lesz
2020. dec. 31. 15:26
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
1 évesen nem fogja megviselni, talán akkor amikor már nagyobb lesz (már feltudja fogni, hogy mi történt, miert tette ezt anya és apa) és nem lesz ott mellette az anyja vagy az apja, de szerintem ha rendszeresen fogja tartania kapcsolatot a nem egy háztartásban élő szülőjével akkor a későbbiekben sem lesz brobléma
2020. dec. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!