Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 1 éves kor előtt mennyire...

1 éves kor előtt mennyire viseli meg a gyereket, ha a szülei válnak?

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 12:59
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
13%
Csak később fog rajtad látszódni/kijönni,hogy elvált szülők gyereke..
2020. dec. 31. 16:27
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
Semennyire nem emlékszik majd rá,még az apjára sem fog emlékezni.
2020. dec. 31. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
5%
Később meg fogja viselni.
2020. dec. 31. 23:36
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem viselt meg hogy 4 éves korom előtt elváltak szüleim nincs emlék képem apámrol,arról igen hogy egy ideig a nagyszüleimel laktam, illetve engem a nevelö apám és anyukám nevelt fel .
2021. jan. 1. 06:45
 15/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem érzékeli, de marha jó gyereket vállalni egy eleve rossz házasságba. Ja, persze, a "baba majd összehoz minket" :D Hát, őőő, nem ;) Egy sz... kapcsolatot fel kell számolni mielőbb, nem még gyereket szülni bele.
2021. jan. 1. 11:58
 16/23 anonim ***** válasza:
38%

Mennyi ostoba ember van itt. Elvált szülők gyerekéből gyakrabban lesz kábítószerfüggő, náluk magasabb az öngyilkosságok aránya, több a munkanélküli, hajléktalan.

De valóban, semmit nem fog érzékelni az 1 éves gyerek :)))) Édes Istenem

2021. jan. 1. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó válaszoló,te vagy ostoba,én se nem drogos,se nem hajléktalan nem vagyok,pedig engem sem a vérszerinti apám nevelt fel,őt én nem is érdekeltem nagyon.
2021. jan. 1. 16:38
 18/23 anonim ***** válasza:
44%
Te vagy az ostoba, látom, a szövegértés nem igazán megy.
2021. jan. 1. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

16. Mennyivel jobb lenne a gyereknek egy rossz házasságban felnőni, ahol apuci minden este piásan jól megveri az asszonyt meg a gyereket, csak úgy nemzethy-eresztény családapa módjára. Az ilyen gyerekből biztos sikeres, kiegyensúlyozott felnőtt lesz. Persze kishazánkban minden lehetséges, egy gázszerelő is lehet az ország leggazdagabb embere...

Egy gyereknek nyugodt! és szerető! családi háttérre van szüksége, ha erre az egyik szülő miatt nincs mód, akkor számára is jobb egy csonka, de nyugodt családban felnőni.

2021. jan. 1. 17:28
 20/23 anonim válasza:
51%
Nesze neked házasság
2021. jan. 7. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!