Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tartásdíj Mit tehetünk?

Tartásdíj Mit tehetünk?

Figyelt kérdés

Mit tehetünk, ha a volt feleség irreálisan magas tartásdíjat kér?

Pontos árat nem írok elég annyi,hogy a fizetése fele.

Nekünk is van egy pár éves gyerekünk abban az esetben, ha bíróságra kerül az ügy és megnyerné nem bírnánk tisztességesen felnevelni.

Én is dolgozom,de az én fizetésem az albérletre,rezsire megy el.

Kétségbe estem... hová fordulhatunk ilyen esetben?

Nincs senkik akihez mehetnénk,ha beütne a sz.r

ma 20:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy nem szóltam bele...az ő dolguk,de most valamit muszáj tennem,mert a gyerekem a tét.
ma 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Mármint soha nem szóltam bele bocsi,ha kusza,de kikészültem
ma 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
"Pontos árat nem írok " pedig akkor lehetne megérteni a helyzetet
ma 20:43
 4/7 anonim válasza:

3-as oda van irva h a fizu fele

1.Torvenyileg az egyik gyerek nem kaphat tobbet,mint a masik

2.mind 2 esetben figyelembe veszik a koltsegeket,ha a masik gyereknek pl.a lakhatasa, etetese stb. veszelybe kerul akkor nem fogjak megítelni

3.ha tenyleg annyira magas h a te gyereked oriasi hatrannyal indul akkor meg a biro is szemen kopi ilyeneket nem neznek jo szemmel

ma 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell gyereket csinálni ha utána ott hagyja őket. Vállalja a felelősséget.
ma 21:39
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös nem ő hagyta el a volt felesége csalta meg és lépett le. Ne személyeskedj légyszives,ha nem tudod az előzményeket köszönöm.
ma 21:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan válaszoljon a kérdésemre aki tud érdemben hozzászólni. Van elég gondom a rosszindulatú emberek nélkül is.
ma 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!