Ha egy munkáltató csal (nem fizeti duplán a túlórát, hétvégét, ünnepnapot) akkor hogy lehet anoním módon felnyomni a munkafelügyelőknél?
Figyelt kérdés
Mármint nyilván ez jogtalan, mert minden munkakörben köteles ezt fizetni, abban az esetben hogy lehetőleg ne legyen a "feljelentő" munkavállaló hátrányosan diszkriminálva, fel lehet nyomni a főnökséget névtelenül?Ha igen hogy és mi ennek a menete?nov. 15. 20:51
11/11 kretens válasza:
Én műtőssegéd vagyok és a bérpapiromon van valami amit nem tudok értelmezni.Ha szabadságon voltam akkor az a bérpapiron az ezért járó összeg úgy van feltüntetve hogy:"szabadság idejére járó dijazás".Nos ugye vannak a levonási részek ami rendben is van.Igen ám de a bérpapir utolsó sorában van egy olyan hogy:távollét idejére visszavont bruttó járandóság".Nos ez az összeg pont ugyan annyi mint a szabadság idejérejáró dijazás.Nem nehéz kitalálni hogy a szabadságot nem fizették ki mert adtak és el is vették.Ez szabályos?rendben van ez igy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!