Mit tegyek, ha nem érzem jogosnak a bírságot?
Figyelt kérdés
Még ugyan nem bírságoltak meg, de az egyetem nem hajlandó kiadni nekem a diákigazolvány matricát. Elvileg az OH hozott idén egy ilyen szabályt, hogy csak október 31 ig lehet. Írtam nekik emailt és a kollégájuk nem érti mi a probléma, szerinte ki kellene adnia az egyetemnek. Országbérletem van 90% os kedvezménnyel, és nem érzem jogosnak, hogy ennél többet költsek közlekedésre, miközben aktív nappali tagozatos viszonyos van. Mit tegyek, ha megbírságolnak emiatt? Nem szeretném semiképp befizetni nem érzem jogosnak, és ezért ki is állok, harocolok az igazamért akármilyen eszközzel.nov. 15. 18:32
11/20 A kérdező kommentje:
#9 Gyakorlati félévem van, amit már nyáron teljesítettem, más tantárgyam nincs, aktív viszonyom van és jogviszony igazolás is van nálam ami bizonyítja, hogy van aktív nappali státuszom.
nov. 15. 22:23
12/20 anonim válasza:
Milyen iskola ez te?
Fogadok nem valamelyik rendes egyetem, hanem valami felnőttképzéses ispotály ami csak a nevében egyetem.
13/20 anonim válasza:
Azt az igazolást bemutattad? Az olyan mint egy matrica az ellenőr szemében.
14/20 A kérdező kommentje:
#12 Kecskemét Neumann János egyetem
nov. 16. 11:59
15/20 A kérdező kommentje:
#13 Sajnos nem fogadják el hivatalosan. Ha jófej az ellenőr akkor nincs gond, ha viszont meg akar büntetni akkor megteheti.
nov. 16. 12:00
16/20 anonim válasza:
De el kell fogadják, mivel azzal igazolod a tanulói jogviszonyodat. Nekem is elfogadták mikor a diákomat elhagytam.
17/20 anonim válasza:
Írok az egyetemnek hogy itt panaszkodsz miattuk.
18/20 A kérdező kommentje:
#17 Nem tudom ez kinek a hibája az egyetemé vagy az OH-jé, mindenestre nem érzem fairnek hogy mostmár nem adják ki a matricát miközben Bangladeshi cserediákok vígan kaphatják jelenleg is és az egyik előző kommentelő is megírta, hogyha elhagynám a diákomat akkor is adnának rá egy új matricát.
nov. 17. 10:22
19/20 A kérdező kommentje:
#16 Ezt örömmel hallom, mindenképp megpróbálok vele érvelni, de nekem az egyetemen is azt mondták, hogy azt nem fogadják el a szabályok szerint.
nov. 17. 10:23
20/20 anonim válasza:
Hülyék. A jogviszony igazoló papír ideiglenes diákigazolványként is funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!