Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hétfőn el fog velem beszélgetn...

Hétfőn el fog velem beszélgetni a főnököm egy tegnapi fb poszt után, hogyan készüljek?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy itt a lakótelepen egy több napja tapló módon parkoló autót lefotóztam és kitettem a városi fb csoportba, mivel a közteresek fülük botjtát sem mozdították miután felhívtam őket ezügyben. Konkrétan elállta a parkoló egyik kifele vezető útját, mellette csak motorral, rollerrel lehetett elférni. Tegnap reggel kitettem erre ma hívott a főnököm délben, hogy azonnal vegyem le a posztot mivel az autó tulajdonosa megkereste a munkahelyemet (publikusan kint van a facebook oldalamon, sose gondoltam azt, hogy ebből baj lehet) és hétfő reggel 8-ra vár az irodájában egy elbeszélgetésre. Most hogy készüljek? Mi az, hogy egy szabálytalanul ott álló autó tulajának áll feljebb? Amúgy ma reggelre eltűnt onnan a kocsi, egy hete állt ott.

Egy informatikai cégről van szó, 15 alkalmazottal.

okt. 6. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az a gond, hogy a főnöködnek köze nincs hozzá, hogy te a szabadidődben mit csinálsz.
okt. 7. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Legyél okosabb. Vegyél le minden infót, vagy tedd nem láthatóvá. És elgondolkodnék a helyedben a munkahelyváltáson, ha ekkora kretén a főnök.
okt. 7. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt?
okt. 7. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#kérdező

Na mi történt????

okt. 7. 13:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Szerencsére csak egy szóbeli figyelmeztetésben részesültem. Azt írtam alá a munkaszerződésemben, hogy jogkövető életmódot kell tanúsítanom és a főnököm szerint azt sértettem meg azzal, hogy megsértettem a rendszám posztolásával a személyiségi jogait az embernek. Konkrétan az ügyvéde tanácsára írt a munkáltatómnak! Viszont itthon sokkal nagyobb balhé volt, mert jelenleg én vagyok az egyedüli kereső.
okt. 14. 08:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#kérdező

Ez magyarország, ha 1 szabálytalan kcsög autót lemersz fotózni TE tisztességes állampolgár vagy a hibás, vicc és nevetséges!

okt. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!