Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az egyetemekre is vonatkozik...

Az egyetemekre is vonatkozik a telefonok betiltása, vagy csak középsulira és az általános iskolákra?

Figyelt kérdés

szept. 2. 23:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
egyetem már nem tanköteles és már felnőttek tanulnak.
szept. 3. 00:15
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
ha ott is betiltanának, hatalmas káosz alakulna
szept. 3. 00:16
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Egyetemekre nem vonatkozik
szept. 3. 00:37
 4/25 anonim ***** válasza:
29%
mondjuk látszik mennyi értelmes van itt, lepontozók tudják egyáltalán milyen az egyetem?
szept. 3. 02:37
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Közoktatási intézményekre vonatkozik. Az egyetem nem az.
szept. 3. 05:36
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

Egyetem nem közoktatás.

Plusz alapítványi elég sok.

szept. 3. 06:13
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem vonatkozik. Középiskolákban is eléggé diktatórikus módszer, szép lenne, ha egyetemen is az lenne, ahol kötetlenül járkálhatnak eleve, a már 18+-os emberek...
szept. 3. 07:43
 8/25 BécsiFehér ***** válasza:
83%
Ott csak az előadót zavarhatja, hogy mondja a magáét, miközben a fél előadóterem a mobilján vagy a notebook-ján tapicskol. (A másik fele meg duruzsol.)
szept. 3. 12:27
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

Hogy férnek hozzá máskülönben a Neptunhoz telefon és net nélkül az egyetemen a hallgatók?

Nem mindenkinek van tabletje vagy laptopja.

szept. 3. 12:36
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

#9 Még mindig van aki azt hiszi, csak a telefonok lettek kitiltva az intézményekből? MINDEN internetelérésre alkalmas eszközt betiltottak, ugyanúgy le kell adnod a tabletet, notebookot, mindent. Az ÖSSZES okoseszközt is betiltották, le kell adnod az okoskarkötődet, okosórádat is. Az ÖSSZES kép- vagy hangrögzítésre alkalmas eszközt is betiltották, még a fényképezőgépedet is kötelező leadnod belépésnél. Az ÖSSZES telekommunikációs eszközt is betiltották, még egy manuális morse-kódoló sem lehet nálad.

SEMMILYEN MODERN, DIGITÁLIS ESZKÖZ ÉS SEMMILYEN TELEKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ nem lehet nálad, ezeknek csak egy pici töredékét teszik ki a mobiltelefonok, eszközök százai lettek kitiltva az oktatási intézményekből.

szept. 3. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!