Kérhetem e a gyerektartási kötelezettség egyszeri módosítását?
Figyelt kérdés
Válás után az anyuka kérte a kizárólagos felügyeleti jogot.
Én fizetem a gyerektartást rendszeresen, a gyerekek minden hétvégét nálam töltenek.
Augusztusban azonban 2 hétig teljes egészében nálam lesznek a gyerekek, viszem őket nyaralni 1 hétre, másik héten itthon leszek velük, amíg az anyuka az új fickójával nyaral.
Kérhetem e jogosan, hogy ebben a hónapban csak a felét fizetem a tartàsdíjnak, mivel a hónap felét teljesen nálam töltik, nekem lesz költség, anyukának nem?
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akiknek van ebben tapasztalatuk, gyakorlatok, esetleg jogi ismeretek, szubjektív véleményekkel nem tudok mit kezdeni.
Köszi.
aug. 1. 18:30
21/21 anonim válasza:
Ami jár az jár. Hogy te kitaláltad nálad lesz a gyerek a nyáron két hétig és mentek nyaralni az egy PLUSZ dolog! Hiába kéred! Az anyuka is elmehet nyaralni a gyerekkel és ő is kérhetne tőled arra az időre többet. Te akkor adnál neki többet? Sóher vagy mint a legtöbb ember akik azt hiszik pár tízezer forint bőven elég mindenre és már csak a hétvégéket élvezni minél olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!