Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most legális vagy nem?

Most legális vagy nem?

Figyelt kérdés

Rendeltem ilyet, mivel úgy hirdetik több magyar oldalon is hogy teljesen legális az eu-ban, de az érzés hasonló mint az igazinál.

[link]

Nagyon úgy néz ki hogy megfogták a csomagot, lehet bármi bajom belőle?

Rám ijesztettek haverok hogy illegális ez is, de akkor nem árulhatnák webshopokban, nem? Kiváncsiságból thc-s cuccokat ha bejelölök más shopban, ki is írja hogy Magyarországra nem szállítanak törvényi korlátozás miatt. Túlparázom?

2024. júl. 31. 19:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lebuktál, tesó. Ami más országban legális, az nem biztos, hogy Magyarországon az.
2024. júl. 31. 20:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Van pár ország az EU-ban, ahol legális, a legtöbben nem, MAgyarországon sem.
2024. júl. 31. 20:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Most nem.
2024. júl. 31. 20:33
 4/16 A kérdező kommentje:
De most ne trollkodjatok, tényleg tilos? Azt írják az összes .hu végű webshopban is hogy legális alternatíva. Biztos nem árulnák csak úgy webshopokban, főleg hogy csak magyar és szlovák címet lehet megadni, máshova nem szállítanak. Hogy nem záratják be ezeket a shoppokat?
2024. júl. 31. 20:42
 5/16 anonim ***** válasza:
24%
Tudod mi az amiből most nagyon sokat kéne rendelned? A vazelin.
2024. júl. 31. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
4: Kellenek a balekok a böribe friss húsnak. A kábszer rossz, értem?
2024. júl. 31. 21:24
 7/16 A kérdező kommentje:

Egyszer akartam kipróbálni hogy milyen, feldobta a FB a reklámjukat hogy legális alternatíva stb stb.

De így tulajdonképpen átvertek, illegális cuccot adtak el nekem abban a hiszemben hogy legális, ha nem csak rémisztgettek.

2024. júl. 31. 21:37
 8/16 árokpart ***** válasza:
Kérdező4 Mi ez valami kenőcsnek néz ki. Szerintem ne aggódj meg fogod kapni, mert köze nincsen ahhoz amire gondolsz. Ennek maximum 0,2 százalék lehet a THC tartalma ami nálunk sem tiltott. Az egész EU-ban 0,2 százalék alatti THC tartalmú termékeket árulhatnak csak. Ilyet nálunk is vásárolhattál volna, mert ugyanis ez szerintem CBD termékek: [link]
2024. júl. 31. 22:21
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem kenőcs hanem kendervirág.

De igen, a THC benne EU-s jogszabálynak megfelelő, 0,2% alatti.

De most azzal rémisztgetnek hogy ez is be lett tiltva.

Hát már 6. munkanapja semmi hír róla, amióta beérkezett az országba...

2024. júl. 31. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem 0,2 hanem 10%-ot tartalmaz!

A saját linkedet nem tudod elolvasni?

De nem azt tartalmazza hanem egy valtozatát, amiről azt írják legális állítólag.

2024. júl. 31. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!