Van két YouTube videóm. Most láttam, hogy az egyik nem Creative Commons, ergo jogvédett. Viszonylag sokan látták mind a kettőt. Szeretnék pénzt keresni a csatornámmal. Nem sokkal azelőtt a jogvédett videót letörlöm, mire meglesz a 4000 óra, az jó?
Figyelt kérdés
*jó ötlet?2024. júl. 8. 17:58
1/7 A kérdező kommentje:
A 4000 óra a belépő, meg az 500 feliratkozó.
2024. júl. 8. 17:58
2/7 anonim válasza:
Nem, nem jó ötlet, hogy úgy akarsz meggazdagodni a semmiből, hogy jogvédett videókat töltögetsz fel újra.
Ha még rendes témája is lenne a csatornádnak, ez még akkor is felejtős lenne.
3/7 A kérdező kommentje:
Az a jogvédett videó nagyon ó, s a 14 év alatt látták 22-en, mármint az eredetijére gondolok. Egy egyszerű felvétel.
2024. júl. 8. 19:09
4/7 anonim válasza:
3
Szóval még a csalás is sz.rul megy, értem. Azt hittem, hogy legalább valami filmeket tettél fel, ha már nézettség és feliratkozók kellenek...
5/7 anonim válasza:
Ennyi hűhó egy doboz rágó áráért…
Keress valami rendes munkát inkább!
6/7 A kérdező kommentje:
Négyes. Az eredeti videót látták ennyien.
Az enyém jelentősen több megtekintéssel bír.
Az lenne jó, hogy ha a feltöltő nem tudna bejelentkezni a fiókjába.
2024. júl. 8. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!