Zacskofej2 kérdése:
Hogy tudnék vissza lépni a YouTube csatornámra?
Figyelt kérdés
Volt egy fiókom amit kibannoltak,mert feltörték és semmi tartalom nem volt rajta és 0 feliratkozóval rendelkezett,írtam a supportnak annyit írtak hogy nem találtak bizonyítékot a feltörésre és ezért nem kapom vissza.Nem is lenne ezzel baj de ehez a fiókhoz hozzá volt kötve egy olyan csatorna amin 700 videó van és 40ezer feliratkozó és a bevételem is ebből van. Ebbe a csatornába is ugyan azzal az emailal tudtam bejelentkezni amit töröltek és ez miatt ugye nem tudok bejelentkezni(email ban vagy mi lehet ez) egyik support egy értelmes választ nem adott csak linkeket küldtek,összes mást… Esetleg névvel vagy valami azonosítóval betudnék jelentkezni?Vagy ha már tiltották az egyiket akkor ami hozzá volt kötve és amivel nem sértettem soha semmilyen szabályt akkor így jártam és soha nem fogok tudni vissza jelentkezni?…máj. 4. 08:37
1/2 anonim válasza:
A youtube-t regota a Google uzemelteti, odezert oda belepni a Google Fiokod jelszavaval lehet. Ugy mint a Gmailba is. Nem ertem neked ez miert nem sikerul.
2/2 anonim válasza:
Nem feltörték a fiókot, hanem beléptek a jelszavaddal, ami vagy túl egyszerű volt, vagy valahonnan kiszivárgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!