Hogyan lehet legális, hogy két éve szombat vasárnap IS idegennyelvű vendégmunkások dolgoznak az alattam folyó építkezésen? És hogy az épülő házban Élnek?
Figyelt kérdés
Két éve nem tudok ablakot nyitni a lakásban, a légkondit pedig sajnos senki nem bírja elviselni itthon rajtam kívül. Ha a beömlő pormennyiséggel nem is számolok, a munkások minden egyes nap, még vasáranap is már reggel 6ól üvöltenek, és építkezéssel járó zajt csapnak. Szerintem itt is aalszanak az épülőfélben lévő házban úgy egyébként. Legalább hétvégén ne kellene emiatt egész éjszakára becsuknom az ablakot! Mit tehetnék? Rohadt jól esne valahogy elintézni hogy legalább hétvégén ne lehessenek itt. Ha sikerült bizonyítékot szereznem arról, hogy itt is élnek, fordulhatok a rendőrséghez? Budapest Dankó utca.júl. 20. 08:17
1/6 A kérdező kommentje:
persze a munkások szerencsére se magyarul sem angolul nem beszélnek hogy lehessen beszélni velük :D
júl. 20. 08:22
2/6 anonim válasza:
A munkásokat odaküldi valaki. Ha magyarok ordibálnának úgy már nem zavarna?
3/6 A kérdező kommentje:
természetesen zavarna, de akkor legalább el tudnám kérni a főnöke telefonszámát
júl. 20. 09:08
4/6 anonim válasza:
"persze a munkások szerencsére se magyarul sem angolul nem beszélnek hogy lehessen beszélni velük"
Látod ezért kellett volna tanulnod.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem mintha neked jobb dolgod lenne mint gyakori kérdéseked rosszindulatú megjegyzéseket tenni, idióta. :)
júl. 20. 14:08
6/6 anonim válasza:
Kérdező!
Az építezéseken dolgozó (segéd) munkások közül még magyarok sincsennek bejelentve.
Az meg, hogy hol laknak, nem a Te dolgod.
Aki felvette őket, - ha nem sért vele előírást - ott és úgy szállásolja el öket, ahogy akarja.
Inkább magaddal foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!