Legális ilyenkor (vasárnap este) pronyó kerti bulit tartani?
Az egyik szomszéd megint fullba tolja a kretént, max hangerőn dübögteti a béna zenéket. Ismerem már ezeket, alkalmanként rájuk jön. De akkor aztán a party soha se érhet véget, mert megy hajnalig. De általában péntek szombat környékén csinálják. Rá lehet fogni hogy hétvége...
Aztán meg panaszkodnak hogy nem lehet nyugodtan bulizni, mert megint kijött a rendőrség.
Nem cigányok, bár pont azt csinálják mint a cigányok.
Az a vicc hogy a másik szomszéd is most csinált kerti összejövetelt. Ami kb annyi hogy megjelenik pár kocsi, aztán kiülnek félpucéron a kertbe sörözni meg röhögni.
Ez egy aránylag csendes környék az esetek 99%-ában.
De én meg nem akarom hallgatni a düb düb mulatóst meg a random youtube "slágereket"
A "pronyó" szót régebben a paraszt helyett használták.
Kérdező, nálatok mit ír elő a helyi önkormányzat a csendháborításra?
2020-as cikket találtam, kicsit tekerd lejjebb:
ami szükségtelenül zavarja a környezetében lakókat"
"vasárnap és munkaszüneti napokon pedig nem végezhetőek"
Az hogy én itt flexelek láncfűrészezek fűkaszázok az nem szórakozás. Főleg nekem nem.
Itt valaki valahol mindig fűkaszázik.
Ezek szerint már hívhatom a rendőrséget?
Azt írja a cikk, hogy
"Kisvárosi, falusi lakóterület, az oktatási létesítmények területe, zöldterületek és temetők: 06-22h között 50 dB;
Nagyvárosi, sűrűn beépített, vegyes lakóterület: 06-22h között 55 dB;"
Gondolom, ettől hangosabbak.
De azt is írtam, hogy ez 2020-as cikk.
Attól még hívhatod szerintem, mert most 20 óra elmúlt már és holnap munkanap van.
Más kérdés, hogy kimennek-e?
Nem tudom mennyi 50db. 3 év alatt változott-e valamit a törvény, azt se tudom.
Régebben se én jelentettem fel őket.
Ez kb egy csávó a felesége meg a hülye kislányuk. És akkor csodálkoznak rajta ha nem nagyon akarok szóbaállni velük.
Elfelejtettem, hogy de előbb szólj nekik, hogy "csendesebben vigadjanak."
Nem tudok nekik szólni mert csak akkor beszélünk ha véletlenül találkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!