Mennyire legális az, hogy a munkahelyen d.r0g tesztet végeznek úgy, hogy a metabolitokat is vizsgálják(lebomlási maradék)?Tehát ha pénteken elszivok egy f-cigit, és hétfőn tesztelnek akkor buktam. Annak ellenére, hogy réges rég kiment a hatása.
Pfff, én még szondán is megbuknék mint a huzat, nem hogy ilyen vizsgálatokon. Ha ilyen koncetraciós táborban dolgozol jobb is ha repülsz, kell keresni egy kedvesebb helyet.
Az én munkahelyemen annyit ihatok mint a gödény, szünetben meg megy a joya
Ne füvezz és nem kell félned…
Nem megy ki a hatása annyi idő alatt, hiszen a fű skizofréniát okoz.
Munkahely NEM kötelezhet drogteszt elvégzésére. Ha emiatt kirúgnak akkor beperelheted és nyerni fogsz.
Ettől függetlenül saját magadért igazán leszokhatnál róla.
#8 Köszi!
Hát most nézd, nem iszom alkoholt, nem fogyasztok, nem azért mert szent lennék, csak szimplán nem jön be. Más durva kabszit nem fogyasztok, én a cigit adom, egy kemény hét után el lazít, eszem egy nagyot, és még elég franko hasznos gondolatok és ötletek törnek felszinre. De értékelem és köszönöm a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!