Dolgoznál feketén jó pénzért, ha 100%-ig biztos lennél benne, hogy megkapod a pénzt?
Azzal, hogy feketen lennek foglalkoztatva nem lesz betegbiztositäsom, nyugdijam(hahaha), a többi adofizetönek többet kell a közösbe locsolni ezert magasabban maradnak a järulekok viszont leepül minden ami az adokbol el( oktatäs, egeszsegügy) plusz engem is megszexualizälhat az APEH mert adot csalok...
De ha mär fekete melo akkor fizzessek meg rendesen, minimum a dupläjät akarom mert amugy csak a munkaadonak lesz jo es nem a munkavällalonak...
Nem. Egyrészt tisztában vagyok vele, hogy sok dolog, amit használok, az adókból van finanszírozva, még ha nem is hatékonyan. Fizetni kell, és kész.
Másrészt így nem kaphatok hitelt stb.
És ugye mindig ott van a lebukás lehetősége. Meg egyébként az a munkahely, amely feketén dolgoztat, mire lehet még képes?
Elrettentő példa legyen annak a nőnek az esete, aki feketén dolgozott, majd munkaközben a tésztakeverő letépte a karját.
Persze. Tobbnyire feketen dolgoztam majdnem mindig.
39F incel
Ez megint más, mintha egyáltalán nem lennél bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!