Irodai munkában dolgoznál évekig alacsony beosztásban sima adminisztrátorként közel garantált bérmininumért diplomával?

18 éve kettő diplomával vagyok irodai admin amihez 1 érettségi kéne. a bérem az a mindenkori GBM mióta (2007) egyáltalán van ilyen. amíg nem volt ilyen, addig minimálbért kaptam.
semmit se fejlődtem, nincs is miért és minek. ide nem kell fejlődés.

Nem értem kérdező, NEKED megfelel ez a helyzet? Ha igen, akkor maradj ott, ne tanulj, ne képezd magad, ne keress új lehetőségeket (úgy mint a 6-os).
Ha nem felel meg, akkor pedig tanulj, képezd magad, vagy tanulj nyelvet stb. Ahogy írták, cégen belül is próbálhatsz váltani vagy új feladatokat magadra húzni stb. Ha a CV-dben van már néhány évnyi tapasztalat, többféle munkafolyamat stb., akkor érdemes nézegetni az álláshirdetéseket, megpróbálni jelentkezni néhányra, felmérni, milyen fizetési igény lenne reális, felvennének-e máshová stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!