Egy jó 50-es főnök elgondolkodik vajon, ha egy vele egykorú alkalmazottja egy perc alatt meghal agyvérzésben? Hogy ő se sebezhetetlen, ővele is bármi lehet, nem garantált hogy ő nem fordul le a székről 1 perc alatt?
Na mert ez a főnök szereti magát szuperokos szuperügyes pótolhatatlan embernek beállítani, aki örökké él akit semmi nem érhet. Mást igen, de őt, őt aztán soha.
Aztán egy nap ő is felfordul mint a büdösbogár, a cég keres egy új vezetőt, és a kutya nem fog emlékezni erre az uborkafára felkapaszkodott senkire.
Vajon leesik neki?
Miért kéne ezen elgondolkozni?
És ha igen, milyen következtetésre kéne jutnia?
Bármilyen következtetésre jut, mit kéne tennie?
Végül is azt se értem, mi is itt a kérdés.
Nem hiszem, hogy ezen elgondolkodna a főnököd.
A főnököd mondja: "Az én halálom időpontja független a munkatársam halálától."
Teljesen igaza van.
""Az én halálom időpontja független a munkatársam halálától.""
nem is ezen kell elgondolkodnia. Hanem azon hogy bár ő megkerülhetetlennek és pótolhatatlannak állítja be magát, és mégis, ha feldobná a bakancsot, a kutyát se érdekelné és minden menne tovább, mintha ő sose lett volna.
Hogy ő annyira pótolhatatlan hogy a kiesése 1-2 napos fejfájást okozna a tulajnak, beállítana mást, és holnapra a nevét is elfelejtené mindenki!!
Ezeken a dolgokon kéne neki is, meg minden magát marha fontosnak képzelő büdösbogárnak elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!