Garantált bérminimumot keresők! Nektek mire elég ennyi fizetés egy hónapban? Kijöttök belőle?
Kérem csak olyan emberek válaszoljanak, akik ennyit keresnek. Tudom sokaknak több vagy kevesebb a fizetésük, de az most nem érdekel.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Korszerűsített a ház 80nm, fűtés ugyan gázzal történik de egy magam vagyok így nem eget verő a téli szezon, az étkezéseket próbálom megoldani egyszerűen, illetve hónaptól függ, ha több a lóvé akkor cifrább kaja van az asztalon, szomorú de való igaz hogy az gyomrán tud spórolni az ember, vagy egy kis Corsa-m, egy nagy motorom amit csak érzelmi alapon tartok, gyerekkorom óta van valami kétkerekűm így erre áldozok.
Megtakarításom nem igen van állandó, mert az elmegy egy ruhára, közelmúltban egy TV-t kellett venni az is ~140e ft... Amit félretudok tenni az el is megy a járművekre, meg magamra, a számlákon túl. Így fiatalon el lehet szórakozni így, mondjuk párral könnyebb lenne, de megoldom így is, legalább elmondhatom hogy minden az enyém.
Több, mint egy havi fizetésed egy TV-re költötted?!?
Én nagyon max egy heti fizut szánnék TV-re.
Értem amit mondasz, de 1 heti fizetésből milyet veszel? A kínálat alját, ez a TV pedig 190-ről volt leárazva. Tehát nem egy rossz vétel, magam vagyok így nem gondolom túl ezt az egészet, számlákra, kajára jusson, a többi meg helyzet függő, a motoromra pl csak a hátsó gumi 60e ft, és elmegy két nyarat hogy viszonylag odafigyelve rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!