Ha elkezdene ok nélkül ütlegelni?
Rendőr vagy buszsofőr, azaz hivatalos vagy közfeladatot ellátó személy, visszaüthetek önvédelemből vagy az hivatalos személy elleni erőszak ugyanúgy? Vagy azt ilyenkor felülírja a hivatallal való visszaélés és felment?
Valamelyik nap olvastam egy kérdést egy csajszitól akit ok nélkül büntettek meg, beálltak elé a villamoson egyből felszállás után a kallerek hogy ne tudjon lyukasztani és eszembe jutott hogy ezt velem is el akarták játszani pár hónappal ezelőtt. De én nem fizettem, nem adtam meg semmilyen adatot, csak mikor le akartam szállni és beállt elém a kaller, úgy lelöktem a peronra (testtel, nem kézzel) hogy ha kisebb lendülettel megyek neki akkor a sínre esik. Ott nyöszörgött a földön hogy eltört a karja amire esett, de nekem nem volt időm megállni se mert vonathoz rohantam. Eltelt azóta majdnem fél év, már nem is lesz akkor ügy belőle?
Nem is kell csak úgy elhinni, arra van bekamerázva a teljes szerelvény, nyugi.
Amennyiben viszont képes vagy félretenni a rosszindulatodat és rendelkezel akkora értelmi szinttel hogy felmérd hogy névtelenül rohadtul nem lenne semmi okom ferdíteni, mivel akkor eleve semmi értelme a kérdésnek, válaszolhatsz érdemben is :)
Ennyi erővel azt is kérdezhetném hogy milyen autót tudtok 15-20 misi között. Nyilván arra is jöhetnétek azzal hogy ugyanmár hogyan lenne annyi pénzem, biztos kamuzok, de mégis mi a tökömért pazarolnám a kérdésre az időmet ha pl valójában tized akkora lenne a keret?
Még ha fényeztem volna magam a kérdésben vagy valami, de nem is olyan jellegű volt, pláne hogy anonim.
De igen, mindig a kérdező a hibás és hazug, aki direkt ferdít a kérdésen hogy a válaszok egyáltalán ne legyenek relevánsak amiket kap. Ezért megéri kérdezni... Eszem megáll.
Kerdezo,nem lesz ugy.
A fejeden nincs rendszam.
Jol tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!