Ha messengeren letiltok ok nélkül valakit annak lehet jogi következménye? (feljelenthet?)
Figyelt kérdés
Bent voltam egy fb csoportban ahol egy srác kérdezett valamit. Én válaszoltam kommentben, majd privátban akarta folytatni a beszélgetést. Utána lezártuk a témát, segítettem neki, majd pár nap múlva olyanokat kérdezett hogy mit csinálok. Írtam neki hogy miért kérdezi. Ő meg erre: ilyet nem illik írni. Na erre fogtam és letiltottam most pedig abban a Facebook csoportban megjelölt a kommenteknél, és számonkért hogy miért tiltottam le, ugye tudod hogy van e következménye az oktalan letiltásnak. Szóval ilyen esetben ő feljelenthet?2020. aug. 18. 12:37
2/10 anonim válasza:
Ezért nem lehet feljelenteni valakit, ez csak üres fenyegetőzés. Ismerem az ilyen típusú embereket.
Az a te magánügyed, hogy kit tiltasz le, a Facebook moderátorait nem érdekli, más oldalaknál is ugyanez a helyzet.
3/10 anonim válasza:
Természetesen nem.
Ha meg ilyet csinálna, simán kiröhögnék és elküldenék.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! Még annyi, hogy szerintetek válaszoljak neki kommentben hogy miért tiltottam le, vagy csak hagyjam ott? Vagy szóljak a csoport adminnak a tovább fenyegetőzik?
2020. aug. 18. 12:58
5/10 anonim válasza:
Ha szeretnél a barátja lenni, akkor valahogy finoman fogalmazd meg neki, hogy miért tiltottad. Egyébként viszont az a legjobb, ha nem törődsz vele.
6/10 anonim válasza:
Az ilyt szimplán ott kell hagyni.
7/10 anonim válasza:
Tiltsd le a csoportban is tőbbet nem fogod látni mit ír.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2020. aug. 18. 13:41
9/10 anonim válasza:
Persze, elképzeltem ezt a szituációt is....:D Ez a törvények kategória is eléggé kezd zülleni...
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hülyeség, de nagyon be*zari vagyok. XD
2020. aug. 18. 17:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!