Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha messengeren letiltok ok...

Ha messengeren letiltok ok nélkül valakit annak lehet jogi következménye? (feljelenthet?)

Figyelt kérdés
Bent voltam egy fb csoportban ahol egy srác kérdezett valamit. Én válaszoltam kommentben, majd privátban akarta folytatni a beszélgetést. Utána lezártuk a témát, segítettem neki, majd pár nap múlva olyanokat kérdezett hogy mit csinálok. Írtam neki hogy miért kérdezi. Ő meg erre: ilyet nem illik írni. Na erre fogtam és letiltottam most pedig abban a Facebook csoportban megjelölt a kommenteknél, és számonkért hogy miért tiltottam le, ugye tudod hogy van e következménye az oktalan letiltásnak. Szóval ilyen esetben ő feljelenthet?

2020. aug. 18. 12:37
 1/10 butt válasza:
100%
Ezért nem jelenthet fel.
2020. aug. 18. 12:45
 2/10 anonim válasza:
100%

Ezért nem lehet feljelenteni valakit, ez csak üres fenyegetőzés. Ismerem az ilyen típusú embereket.

Az a te magánügyed, hogy kit tiltasz le, a Facebook moderátorait nem érdekli, más oldalaknál is ugyanez a helyzet.

2020. aug. 18. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem.

Ha meg ilyet csinálna, simán kiröhögnék és elküldenék.

2020. aug. 18. 12:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! Még annyi, hogy szerintetek válaszoljak neki kommentben hogy miért tiltottam le, vagy csak hagyjam ott? Vagy szóljak a csoport adminnak a tovább fenyegetőzik?
2020. aug. 18. 12:58
 5/10 anonim válasza:
100%
Ha szeretnél a barátja lenni, akkor valahogy finoman fogalmazd meg neki, hogy miért tiltottad. Egyébként viszont az a legjobb, ha nem törődsz vele.
2020. aug. 18. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyt szimplán ott kell hagyni.
2020. aug. 18. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le a csoportban is tőbbet nem fogod látni mit ír.
2020. aug. 18. 13:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2020. aug. 18. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elképzeltem ezt a szituációt is....:D Ez a törvények kategória is eléggé kezd zülleni...
2020. aug. 18. 17:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hülyeség, de nagyon be*zari vagyok. XD
2020. aug. 18. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!