Ha veszek egy házat és ott egy vendégemet agyoncsapja az áram ki a a felelős? Mondhatnánk ugye a azt hogy azt számít hogy használ nyúltam el amatőr módon a hálózathoz vagy nem ezt nem lehet megállapítani hogy bármi is volt az én
Figyelt kérdés
csináltam tudja az előző lakó is lehetett...júl. 20. 19:20
1/6 anonim válasza:
Elvileg azé a felelősség, aki utoljára javítást végzett a hálózaton.
2/6 anonim válasza:
Mint tulajt, téged vesznek elő, mert kit mást? Megvetted, nem tudod mit vettél, szakival ellenőrizteted, aki papírt ad róla, hogy minden rendbe, vagy egy listát, mik nem szabvány szerint vannak. Amit vele, vagy mással megcsináltatsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha a szerzek egy ilyen papírt onnantól már nem én vagyok a felelős?
júl. 20. 19:43
4/6 anonim válasza:
" ugye a azt hogy azt számít hogy használ nyúltam el amatőr módon a hálózathoz vagy nem ezt nem lehet megállapítani hogy bármi is volt az én" Leforditanád magyarra?
5/6 anonim válasza:
3: A saját tulajdonod megfelelő állapotban tartásáért te vagy a felelős. Ha tudod, hogy életveszélyes, ne hívj oda vendéget.
6/6 anonim válasza:
Kellemetlen a dolog. Egy ismerősöm albérletbe kiadott vidéki házában télen a szén-monoxidtól megfulladt a lakója. Ismerősömet ugyan nem vonták felelősségre, de lelkileg nagyon megviselte a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!