A kutya megtámadt egy gyereket a gyerek kutyája szerencséjére a helyszinen volt, és bevédte a gyereket , de ha nincs és megöli a gyereket ki a felelős?
Nem kéne szájkosár vagy elzárni ezeket a kutyákat?
Nem kéne büntetni azt ha szabadon engedik?
https://www.youtube.com/watch?v=ADjV9jDCqkQ
szerintem meg a hatóságok felelőssége is, mert nem ellenőrizték, a kutyákat.
Minden kutyára fegyvertartási engedély, tanfolyam kéne, mert a gazdák nem képesek kordába tartani!
És aki hibázik még egy baj előtt attól max a 3 . hibánál elvenni a kutyát!
“ szerintem meg a hatóságok felelőssége is, mert nem ellenőrizték, a kutyákat.”
Egy kutya támadás után sorsoljunk ki egy random hatósági személyt és büntessük meg? Vagy ezt hogy képzeled?
“ Minden kutyára fegyvertartási engedély”
Mivan? Nem kutyára hanem kutyához, de ettől függetlenül is Mivan? Szerintem egy kutya tartásához keljen C kategóriás vezetői engedély!!
“ És aki hibázik még egy baj előtt attól max a 3 . hibánál elvenni a kutyát!”
Ennek a mondatnak konkrétan semmi értelme.
Aki hibázik egy baj előtt, attól a 3. hibától elvenni? Mi az, hogy hibázik egy baj előtt? Értelmezhetetlen.
Ez ilyen, CsUnYa GoNoSz KuTyáSok 🤡ejnye bejnye hiszti kérdés vagy mi?
"Minden kutyára fegyvertartási engedély"
Ha már ötletekkel dobálózunk... Legyen szabad fegyvertartás, és ha rád támad egy kutya -vagy ember-, akkor lelőheted?
A kutya tulajdonosa, hogy kiszabadult, elszabadult a kutyája.
Magyarországon elég borsós bírságot szabhatnak ki jogszabály alapján az elszabadult kutyákra, és mellékes, hogy rossz a kerítés, vagy sétáltatás közben szaladt el.
Ha kárt okoz a kutya, akkor a gazdája perelhető kártérítésre, ha peren kívüli egyesség nem jön létre.
De bizonyos esetekben és indokkal egyéb díjakra is követelhet a sértett a kutya gazdájától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!