Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mekkora felelőssége van a...

Mekkora felelőssége van a rendőrségnek az árpádhídi gyilkossághoz?

Figyelt kérdés

A hideg kiráz mint apa hogy én is simán lehettem volna ott gyerekkel és a média 0-24 ben nyomja hogy "baleset", nálam a balesett máshol kezdődik ez feketén fehéren gyilkosság volt.

A kérdésem mert ha én lettem volna az elhunyt (ak) apja biztos hogy ledozerolnám a környéket addig a pontig ameddig a felelőst meg nem találom és ebben az esetben Ő halott és szerintem itt meg is állnék de úgy hogy elötte pár órával azelött bevitték az embert úgy hogy teljesen drog hatása alatt van nem mellesleg még drogot is találtak nála és kiengedik így jogos a kérdés hogy mekkroa felelőssége van ebben a rendörségnek? mert hogy van az biztos és amikor először is ki lett rá hívva a rendörség akkor is örjöngött ezért is vitték be azaz nem az a csendes hülye drogos volt hanem az agresszív fajta.

nagyon bosszant ez a kérdés mert napi 4x járok arra gyerekkel vagy a feleségem és ez bárkivel megtörténhetett volna de az biztos hogy ha életem végig rács mögé kerülök de leverem valakin biztos nem elégednék meg azzal hogy "ez volt a szabály nem volt okunk bent tartani" de bmeg baromira volt onnantól hogy drog volt nála és agresszív volt...

júl. 5. 07:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
61%
30, lol és benne van, hogy a 30 éves törvény alapján, a rendőrségnek igenis őrizetbe kellett volna vennie ezt az embert :D
júl. 5. 09:35
 32/38 anonim ***** válasza:
38%
Kérlek másold be azt a részt.
júl. 5. 09:47
 33/38 anonim ***** válasza:
38%
Én nem másolok be semmit, olvasd el, amit belinkeltél, le van benne irva, de abban sem vagyok biztos, hogy ez a 30 éves törvény egyáltalán érvényben van-e még.
júl. 5. 09:50
 34/38 anonim ***** válasza:
38%
🤡🤡🤡🤡
júl. 5. 10:00
 35/38 A kérdező kommentje:

kb

[link]

júl. 5. 10:41
 36/38 anonim ***** válasza:
78%

Mennyivel lett volna jobb, ha benn tartják 48 órán át, és utána gázol halálra valakit? Ez a csávó egy ketyegő bomba volt, csak az volt a kérdés, mikor robban.

Nem tudom, hogy a rendőrök jogszerűen jártak-e el, de nem érzem azt, hogy az elhunytak halála az ő lelkükön száradna.

júl. 6. 19:34
 37/38 anonim ***** válasza:

Az örizetbevétel amugy teljesen szabályozatlan terület, A hatóság korlátlanul bármit megtehet. Ha a hatóság úgy gondolja akkor bárkit bármiért évekre börtönbe zárathat, nyomozás vagy birosági eljárás nélkül.

Volt olyan tragikus eset pár éve, hogy valaki az ajtaja előtt 3 méterre a lépcsőházban ücsörgött egy üveg borral. A rendörség kijött bevitték, fél évre börtönbe zárták, de az illetőnek volt valamilyen betegsége amivel rendszeresen kezelésre kellett volna járnia. A börtönböl ezt nem tehette, és fél év alatt belehalt a kezeletlen betegségébe. Nem volt biroságieljárás, nem volt vád, nem volt nyomozás, csak bezárták, és belehalt.

júl. 7. 22:08
 38/38 anonim ***** válasza:

"Nem volt biroságieljárás, nem volt vád, nem volt nyomozás"

Van erről valami cikked? Mert szépen fogalmazva abszolút hihetetlen amit itt leírtál.

júl. 7. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!