Mekkora felelőssége van a rendőrségnek az árpádhídi gyilkossághoz?
A hideg kiráz mint apa hogy én is simán lehettem volna ott gyerekkel és a média 0-24 ben nyomja hogy "baleset", nálam a balesett máshol kezdődik ez feketén fehéren gyilkosság volt.
A kérdésem mert ha én lettem volna az elhunyt (ak) apja biztos hogy ledozerolnám a környéket addig a pontig ameddig a felelőst meg nem találom és ebben az esetben Ő halott és szerintem itt meg is állnék de úgy hogy elötte pár órával azelött bevitték az embert úgy hogy teljesen drog hatása alatt van nem mellesleg még drogot is találtak nála és kiengedik így jogos a kérdés hogy mekkroa felelőssége van ebben a rendörségnek? mert hogy van az biztos és amikor először is ki lett rá hívva a rendörség akkor is örjöngött ezért is vitték be azaz nem az a csendes hülye drogos volt hanem az agresszív fajta.
nagyon bosszant ez a kérdés mert napi 4x járok arra gyerekkel vagy a feleségem és ez bárkivel megtörténhetett volna de az biztos hogy ha életem végig rács mögé kerülök de leverem valakin biztos nem elégednék meg azzal hogy "ez volt a szabály nem volt okunk bent tartani" de bmeg baromira volt onnantól hogy drog volt nála és agresszív volt...
A hirek alapján a baromarcú már aznap reggel a rendőrségen találta magát, mert furán viselkedett, drogot találtak nála és a gyorsteszt is kimutatta. A rendőrség ezt úgy itélte meg, hogy nem áll fenn az őrizetbevétel lehetősége... majd erre este :(
3 ember halála szárad annak a rendőrnek a lelkén, aki ezt jóváhagyta.
2, kiváncsi lennék, hogy akkor is ilyen nagylelkű lennél, ha a te családtagod maradt volna ott emiatt a drogos miatt.
Egyébként fél perc google után:
A kábítószer birtoklás egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ha a bűncselekményt csekély mennyiségű kábítószerre követik el, a büntetés két évig, illetve három évig terjedő szabadságvesztés lehet.2022. júl. 28.
6/
Megint mondom ennél kevesebbért is tartottak már bent valakit 72 órára sőt életem folyamán én is időztem már el ennyi időt bent pedig mi csak verekedtünk egy szórakozó helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!