Mekkora felelőssége van a rendőrségnek az árpádhídi gyilkossághoz?
A hideg kiráz mint apa hogy én is simán lehettem volna ott gyerekkel és a média 0-24 ben nyomja hogy "baleset", nálam a balesett máshol kezdődik ez feketén fehéren gyilkosság volt.
A kérdésem mert ha én lettem volna az elhunyt (ak) apja biztos hogy ledozerolnám a környéket addig a pontig ameddig a felelőst meg nem találom és ebben az esetben Ő halott és szerintem itt meg is állnék de úgy hogy elötte pár órával azelött bevitték az embert úgy hogy teljesen drog hatása alatt van nem mellesleg még drogot is találtak nála és kiengedik így jogos a kérdés hogy mekkroa felelőssége van ebben a rendörségnek? mert hogy van az biztos és amikor először is ki lett rá hívva a rendörség akkor is örjöngött ezért is vitték be azaz nem az a csendes hülye drogos volt hanem az agresszív fajta.
nagyon bosszant ez a kérdés mert napi 4x járok arra gyerekkel vagy a feleségem és ez bárkivel megtörténhetett volna de az biztos hogy ha életem végig rács mögé kerülök de leverem valakin biztos nem elégednék meg azzal hogy "ez volt a szabály nem volt okunk bent tartani" de bmeg baromira volt onnantól hogy drog volt nála és agresszív volt...
"nincs bizonyitva, hogy a rendőrség jogszerűen járt volna el azzal, hogy kiengedte ezt a rohadékot."
Akkor bizonyítsd, hogy nem kellett volna kiengedni. Melyik törvény írja le, hogy ilyenkor nem lehet elengedni.
google-en fél perc kereséssel megtaláltam
igazolva van
Én viszont bemásoltam a jelenlegi droghasználatnak és a kis mennyiségű birtoklásáról szóló részt (drogriporter) ebben benne van hogy mit tehetnek meg itt meghoztak egy döntést ami végül hibásnak bizonyult pedig megtehették volna hogy bent tartják , nyitot kapuk elött voltak mert így is úgyis dönthettek volna a jog biztosított nekik erre lehetősséget.
Mivel nagyon nagy következménye lett ennek így a felelősséget is válalni kell aki engedélyt adott rá (nyiván valaki adott mert 12 óra helyett pár óra alatt elengedték) Vagy! a törvényt módosítani kell mert mondhatjuk hogy ez a része megbukott bár ez a szülőket nem fogja megnyugtatni ha ennyivel lerendezik.
"google-en fél perc kereséssel megtaláltam"
Akkor belinkeled, én sajnos nem találom 😁
Amúgy most ezt komolyan elhiszed, hogy bárki is beveszi, hogy létezik ez a szabály, csak nincs kedved belinkelni? Mindannyian tudjuk, hogy nem létezik és attól, hogy leírod 100*, link nélkül semmit nem ér. Saját magadból csinálsz hülyét, hogy vered magad, utána meg nem adod meg a forrást.
Osztod az észt, de alap dolgokkal nem vagy tisztában.
Majd szólj, ha sikerült valamit linkelni.
Ha valaki le tudja azt irni, hogy jogszerűen járt el a rendőrség, én ugyanúgy leirhatom, hogy megtaláltam -egyébként tényleg megtaláltam-, pont annyit ér. A rendőrség engedte ki ezt a rohadékot, úgy, hogy drogot találtak nála és ez 3 ember életébe került.
Persze, véletlenül sem a belügyminiszter lesz egy ilyen esetben vizsgálva, hogy lehetséges ez egyáltalán.
Én megadtam, hogy mi alapján állítom.
Elfogás, előállítás esetei.
Te viszont nem adtál meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!