Mekkora felelőssége van a rendőrségnek az árpádhídi gyilkossághoz?
A hideg kiráz mint apa hogy én is simán lehettem volna ott gyerekkel és a média 0-24 ben nyomja hogy "baleset", nálam a balesett máshol kezdődik ez feketén fehéren gyilkosság volt.
A kérdésem mert ha én lettem volna az elhunyt (ak) apja biztos hogy ledozerolnám a környéket addig a pontig ameddig a felelőst meg nem találom és ebben az esetben Ő halott és szerintem itt meg is állnék de úgy hogy elötte pár órával azelött bevitték az embert úgy hogy teljesen drog hatása alatt van nem mellesleg még drogot is találtak nála és kiengedik így jogos a kérdés hogy mekkroa felelőssége van ebben a rendörségnek? mert hogy van az biztos és amikor először is ki lett rá hívva a rendörség akkor is örjöngött ezért is vitték be azaz nem az a csendes hülye drogos volt hanem az agresszív fajta.
nagyon bosszant ez a kérdés mert napi 4x járok arra gyerekkel vagy a feleségem és ez bárkivel megtörténhetett volna de az biztos hogy ha életem végig rács mögé kerülök de leverem valakin biztos nem elégednék meg azzal hogy "ez volt a szabály nem volt okunk bent tartani" de bmeg baromira volt onnantól hogy drog volt nála és agresszív volt...
12/
"Ha a rendőr kábítószergyanús anyagot talál, bevihet a legközelebbi rendőrkapitányságra, ahol maximum 12 órán át tarthatnak bent. Itt rögzítik a személyes adatokat és már ekkor elrendelhetnek házkutatást. Ez idő alatt hasonló okokból előállított emberek között kell várakozni. Kardos megjegyezte, nem ilyenkor érdemes előállni a legnagyobb sztorikkal, mivel azt a rendőrök felhasználhatják."
"Érdekesség, hogy míg ez a legtöbb európai országban nem így van, Magyarországon az is büntethető, ha úgy találnak hatóanyagot az ember szervezetében, hogy az illető tudtán kívül fogyasztott kábítószert."
Jelneleg itt " csak a helyte foglalja dobjuk ki" elv volt szóval de k nagyott hibáztak egy olyane mbernél aki csontog be volt állva (ráhívták már a rendőröket) és még drog is volt nála nem csak fogyasztott.
14.
Ez jó 😆
Én másoljam be?
Hát te állítod, hogy nem tudom miket kellett volna csinálni 😆
Előállították, majd elengedték.
Neked kellene belinkelgetni, hogy hol írja a törvényt azt, hogy ott a helyszínen le kellett volna csukni 8 évre 🤣
Nem vagyok ember. És nem én állitottam azt, hogy a rendőrség jog szerint járt el.
Aki ilyet állit, neki kell ezt bizonyitania, nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!