Közúti veszélyeztetés bűncselekményének számít ?
“ Mert attól, hogy neked majd 2 km múlva balra kell kanyarodnod, nem kell a belső sávban haladnod”
A Hungária körúton a megengedett sebesség 70km/h. Aki gyakran jár ott, tudja, hogy inkább 80-90el mennek az emberek, de ne ezzel számoljunk.
70km/h az 19.5 m/s. Az egyszerűség kedvéért legyen 20 M/s.
Tehát 1 másodperc alatt 20 méter,
Akkor 100 másodperc alatt megteszem a 2 km amit te említessz.
Tudom, hogy másfél perc múlva nekem balra kell fordulni. Szerinted nem az a helyes, ha két kilométerrel, másfél percel korábban már a kanyarodási iránynak megfelelően haladok. Ehelyett menjek ki a külső sávba és az utolsó 200 méteren menjek át több sávot.
20 métert teszek meg 1 másodperc alatt, ergo van 10 másodpercem a külső sávból be repülni a belsőbe
1. Vagy agresszívan teszem és fékezésre késztetek mindenkit
2. Vagy nagyon lelassítok, hogy át tudjak menni, így konkrétan torlódást alakítók ki.
Hát szerintem inkább menjen 2 kilométerrel korábban a belsőben az, aki onnan akar kanyarodni. Aki pedig egyenesen akar haladni nyugodtan használhatja a további forgalmi sávokat.
Pontosan az ilyen emberekkel van a baj mint te. én haladni akarok és nekem jogom van haladni ezért mindenki takarodjon. Semmi előzékenység, semmi kötelezettség, csak jogok.
“ Én meg a te fajtádat tolom le az útról, mert ilyen közveszélyes balf*sz se előttem, se mögöttem ne legyen, főleg, ha a gyerekem is az autóban ül”
Uhh…a gyereked mögötted ül és te másokat tolsz le az útról?😂😂😂 szerencsétlen gyerek.
"de ha bármelyik másik országban próbálnád elkövetni, akkor azonnal kihúzna a rendőr a sorból"
Sehol nem húz ki a rendőr a sorból lakott területen belül :)
"Én meg a te fajtádat tolom le az útról, mert ilyen közveszélyes balf*sz se előttem, se mögöttem ne legyen"
Ha nem csak a Need for Speedben játszanál, akkor tudnád, hogy pont a hozzád hasonlóakra ugranak az osztrák és német rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!