Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofil férfinek hogy van...

Pedofil férfinek hogy van képe beperelni engem becsületsértés, rágalmazás miatt?

Figyelt kérdés

A csávó 35 éves és gimis lányokat kerülget, azokkal próbál ismerkedni, én megosztottam facen hogy ezt műveli és le is írtam hogy vigyázzanak ezzel a pedofillal. A nyomorult meg feljelentett rágalmazás, becsületsértés miatt.

Hol élünk basszus??? Mit képzel ez? Miféle beteg világ ez?

2024. máj. 21. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%

nemérted.

a szülő rengeted joggal rendelkezik a gyereke felett. korlátozhatja a mozgását, korlátozhatja, hogy kivel tart kapcsolatot és ennek a rendőrség segítségével érvényt is szerezhet.

csupán annyi történt, hogy a 17 éves automatikusan nem bűnöző. (jelen esetben csak 1 év múlva lesz az)

"Amúgy tudnál erről esetleg valamiféle linket küldeni?"

[link]

[link]

2024. máj. 22. 17:07
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
Aki gimis lányokat szed fel, az nem pedofil, szóval joggal perelt be
2024. máj. 22. 23:08
 63/66 anonim válasza:
100%
Meg is érdemled hogy beperelt én is beperelnélek!
2024. máj. 23. 14:30
 64/66 ABORG válasza:
67%

ezzel nincs semmi baj

feljelentett becsulet sertesert(mert nyilvanosan csunyakat mondtal rola), most neked kell bebizonyitanod hogy pedofil.

ha nem tudod akkor tenyleg ragalmaztad.

am meg 16eves kortol mar nem pedofilia ergo 11.evfolyamtol

es az ismerkedes se az, csak a szexualis kapcsolat

2024. máj. 26. 23:32
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

64

A beleegyezési korhatár 14 évtől van, nem 16-tól.

A pedofília meg nem korhoz kötött. Akár egy 8 éves is lehet túl érett egy pedofilnak. De ha már mindenképp kort akarsz, a 13 felettiek már általában túl fejlettek.

2024. máj. 26. 23:52
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, annyi tanulságot levonhatsz az esetből, hogy ne dobálózz olyan szavakkal, amiket nem ismersz, és ne csinálj hülyeséget.

Mindazonáltal megértem, hogy félted a gyereked, és félted más gyerekét is, de ezt okosabban kellett volna lerendezned.

Talán ha normális kapcsolatod lenne a gyerekeddel, akkor tudnál vele beszélni, és te is megértenéd őt, és ő is megértene téged, és tudná, hogy mi a jó neki. Úgy értem igazából.

Talán nem felnőtthiszti kell, hanem példamutatás felelősségvállalásból, őszinteségből, bizalomból, önbizalomból, és még egy rakás mindenből.

Talán ha magad házad táján sepregetnél először, akkor nem a levegőbe szurkálnál.

2024. máj. 27. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!