Becsületsértés?
Figyelt kérdés
Minek minősül az, ha a főnököm az ő fönökeinek hazudgál rólam. Pl : kevés darabszámot csináltam, mi közben túl is teljesítettem. Több hónapja tartanak a hazugságai, ezeknek nyoma is van. Tehát nem csak szóbeszéd utján. Fel lehetne jelenteni valamivel?2021. ápr. 16. 20:41
1/5 anonim válasza:
Nem kell feljelenteni. Ha van lehetőséged, gyere el onnan. Tényleg ez a legjobb megoldás, ezek után csak rossz szájízzel tudsz majd ott dolgozni. Neked tiszta a lelkiismereted, tudod, hogy nem úgy van, de ahogy te is, ők is elhiszik a saját igazukat. Nem tudsz ezen változtatni, ezen kívül az ilyen ügyekből jobb kihagyni a rendőrséget.
2/5 anonim válasza:
Feljelenteni nem lehet szerintem, viszont biztos meg tudod vele beszélni.
3/5 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Nem érdemes feljelenteni. Olaj a tűzre. Ő ilyen marad. Csak ignorálni tudod.
4/5 anonim válasza:
Talán konkurenciának tart téged?Letaszíthatod a trónról?;)
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem jó irányba tapogatózol a feljelentéssel, meg a társaival... Egyszerűen csak jelezd, tudasd - szépen finoman, úriemberesen; nem kell erőszakoskodni - , ha valótlant állítanak rólad; a főnököd a folyamatos tévedések miatt rossz fénybe fogja magát hozni mások szemében, és ha kicsit is ügyel arra, hogy komolyan vegyék, hamar le fog erről szokni - de nem fog megkedvelni... Még egyszer mondom: NEM jó túldramatizálni; mély levegőt kell venni, el kell számolni 60-ig és elegánsan, udvariasan, korrekt módon kell lereagálni - nem arra kell kihegyezni, hogy az illető miben hibás, hanem arra, hogy te magad miért nem vagy az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!