Ostobaságot pletykálnak rólam! Mit tegyek?
24 éves Férfi vagyok.
Faluban élek ahol nagy úr a pletyka. Félrehallott vagy félreértett információkból olyan hülyeségeket találnak ki, hogy megáll az ész. És beleszólnak az életembe is ezáltal, mert nagy baromságokat terjesztenek.
Az első pletykák között volt az, hogy tavaly letettem a jogosítványt, amikor letettem már visszahallom pár embertől hogy lefizettem a vizsgabiztos. Meg hogy tiszteségtelenül finanszíróztam a jogosítványt.
A legújabb pletyka most az hogy tavaly megvettem álmaim motorját és azt terjesztik hogy bűnőzésből szedtem össze a motor árát. Mikor meghallottam azt hittem szétdurranok. A pletyka a kocsmából indult, az egy pletyka bűnbarlang.
Meg tudok őrülni az ilyen pletykáktól!!! Legalább lenne alapja, de ha nincs alapja, és úgy adják be mint ha igaz lenne a becsületemet sértik! Mit lehet tenni ilyenkor? Nagyon ki vagyok borulva! Muszáj figyelembe vegyem, mert közöttük élek nap mint nap.
Tehetnék elmennék innen de nincs rá lehetőségem. Hogyan tudjam lesz"rni?
24F
A helyedben én elmennék párszor kocsmázni ahogy kinyitnak, és a legnagyobb pletykamesterekről terjesztenék szaftos dolgokat.
A problémát ez persze nem oldja meg (mert nem is lehet), de legalább egyszer jól szórakozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!