Ostobaságot pletykálnak rólam! Mit tegyek?
24 éves Férfi vagyok.
Faluban élek ahol nagy úr a pletyka. Félrehallott vagy félreértett információkból olyan hülyeségeket találnak ki, hogy megáll az ész. És beleszólnak az életembe is ezáltal, mert nagy baromságokat terjesztenek.
Az első pletykák között volt az, hogy tavaly letettem a jogosítványt, amikor letettem már visszahallom pár embertől hogy lefizettem a vizsgabiztos. Meg hogy tiszteségtelenül finanszíróztam a jogosítványt.
A legújabb pletyka most az hogy tavaly megvettem álmaim motorját és azt terjesztik hogy bűnőzésből szedtem össze a motor árát. Mikor meghallottam azt hittem szétdurranok. A pletyka a kocsmából indult, az egy pletyka bűnbarlang.
Meg tudok őrülni az ilyen pletykáktól!!! Legalább lenne alapja, de ha nincs alapja, és úgy adják be mint ha igaz lenne a becsületemet sértik! Mit lehet tenni ilyenkor? Nagyon ki vagyok borulva! Muszáj figyelembe vegyem, mert közöttük élek nap mint nap.
Tehetnék elmennék innen de nincs rá lehetőségem. Hogyan tudjam lesz"rni?
24F
Én a dezinformációban hiszek. Csinálj hülyét a pletykálóbol.
Én biztos elhintenék egy csomó hülyeséget.
Ez sajnos nem csak falun van így.
Szerintem az lenne a legjobb, ha valaki a szemedbe mondja ezt (ami ritkábban szokott megtörténni mint az, hogy a hátad mögött beszélnnek ki de azért megesik)rámutatnál, hogy a kocsmából indult el a pletyka ezért az a hülye aki elhiszi aztán kinevetnéd őket nyilvánosan.
Budapestiként ez annyira röhejes számomra. :D
Azt se tudom hogy hívják a mellettem élő szomszédot. Nem is igazán érdekel, de a jogsija főleg nem.
Az a baj a faluval, hogy annyira nincs élete az embereknek, hogy egy pletykának ekkora hírértéke van. Itt még a minimális ingerküszöböt sem üti meg.
Mondanám, hogy legyen életed, és akkor nem fog érdekelni mire verik a nyálukat, de szerintem neked jól esik hisztizni a pletykán is, hisz nincs semmi más, ami ott érdekesebb lenne. Addig meg résztvevője maradsz ennek az ovis játszmának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!