Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofil férfinek hogy van...

Pedofil férfinek hogy van képe beperelni engem becsületsértés, rágalmazás miatt?

Figyelt kérdés

A csávó 35 éves és gimis lányokat kerülget, azokkal próbál ismerkedni, én megosztottam facen hogy ezt műveli és le is írtam hogy vigyázzanak ezzel a pedofillal. A nyomorult meg feljelentett rágalmazás, becsületsértés miatt.

Hol élünk basszus??? Mit képzel ez? Miféle beteg világ ez?

máj. 21. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
82%

"Kiskorú, ha elmúlt 14 éves akkor fiatalkorú veszélyeztetéséért."

a fiatalkorú az PTK kategória. a BTK csak kiskorút ismer 18 éves korig.

máj. 21. 22:38
 32/66 anonim ***** válasza:
100%

"Kiskorú, ha elmúlt 14 éves akkor fiatalkorú veszélyeztetéséért."

Pont ez a kérdés, hogy mégis milyen alapon jelentenék fel kiskorú veszélyeztetéséért? Ugyanis semmi olyasmire nem terjed ki a veszélyeztetésről szóló törvény, mint amiről a kérdés szól.

máj. 21. 22:39
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Arról meg ne is beszéljünk, hogy "A FÉRFIT feljelentenék hivatalból a rendőrségen kiskorú, fiatalkorú veszélyeztetéséért"...

Azért csak a kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személyt lehet. Szóval maximum a szülőket. Ha már nagyon fel akarsz ok nélkül jelenteni valakit, legalább tudd, hogy kit miért lehet...

máj. 21. 22:44
 34/66 árokpart ***** válasza:
13%
Nem engem kell meggyőzni, engem nem érdekel csak arra próbáltam reflektálni, hogy a való életben a gyermekvédelmi szervek simán megtalálják a módját. Ha ők ragaszkodnak szervezetileg pl. ahhoz, hogy az kiskorú veszélyeztetése akkor a gyakorlatban bizony vagy így, de vagy úgy az lesz. Megvan hozzá a hatalmuk és az eszközeik is. A gyakorlatban már szinte lassan önálló hatalmi ággá nőtték ki magukat és ez nem túlzás.
máj. 21. 22:44
 35/66 árokpart ***** válasza:
3%
Csak ugyanúgy a véleményemt írtam le mint itt bárki más.
máj. 21. 22:45
 36/66 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ők ragaszkodnak szervezetileg pl. ahhoz, hogy az kiskorú veszélyeztetése akkor a gyakorlatban bizony vagy így, de vagy úgy az lesz"

Azt nehezen, hisz nem állnak a törvények felett.

Vagy ha szerinted így működik, akkor linkelj már egy pár ilyen esetet!

máj. 21. 22:47
 37/66 árokpart ***** válasza:
15%
36-os Nem azt mondom, hogy a törvények felett állnak, viszont a jogi szakembereik számos szubszidiárius esetet hozzá tudnak egy esethez rendelni a vizsgálatok során és így már nem is annyira egyszerű a dolog.
máj. 21. 22:50
 38/66 árokpart ***** válasza:
15%
Minden körülményt viszgálnak még olyasmit is amire mi egyszerű , köznapi emberek nem is gondolnánk, nem is tartjuk fontosnak.
máj. 21. 22:52
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Mint pl?
máj. 21. 22:52
 40/66 árokpart ***** válasza:
15%
39-es Nem tudom nem dolgozom a gyámügynél őket kell megkérdezni.
máj. 21. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!